Antena Meniu Search
x

Noi imagini cu Gheorghe Dincă, filmat în Craiova, în ziua crimei din Caracal

Gheorghe Dincă a fost filmat de o cameră de supraveghere, chiar în ziua în care ar fi ucis-o pe Alexandra Mâceşanu, în zona unui centru comercial din Craiova, acolo unde şi-a încărcat cartela prepay a telefonului.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 01.08.2019, 13:55

Vezi și

Gheorghe Dincă a fost filmat de o cameră de supraveghere, chiar în ziua în care ar fi ucis-o pe Alexandra Mâceşanu, în zona unui centru comercial din Craiova, acolo unde şi-a încărcat cartela prepay a telefonului.

Imaginile au fost surprinse în faţa centrului comercial Bănie, situat pe strada Caracal din Craiova.

Potrivit datei de pe imagini, Gheorghe Dincă se afla la ora 10.00 în Craiova.

Pe imagini se poate observa cum criminalul din Caracal iese din centrul comercial, acolo unde şi-ar fi încărcat cartela prepay şi apoi s-a urcat într-un taxi cu care a plecat acasă, la Caracal.

Pe acelaşi subiect

Înainte de a ajunge la Craiova, cu un microbuz, Gheorghe Dincă a fost filmat pe o stradă din Caracal, atunci când a aruncat un şerveţel în care au fost găsite mai multe bijuterii ce aparţineau Alexandrei Mâceşanu.

Gheorghe Dincă, filmat de camerele de supraveghere în Craiova

Ulterior, Dincă şi-a abandonat maşina, a mers pe jos 5 kilometri până acasă, iar apoi a luat un microbuz şi a plecat la Craiova.

La întoarcere, Gheorghe Dincă a rugat un prieten să îl ducă pe strada unde îşi lăsase maşina, a luat autoturismul şi s-a întors acasă.

În tot acest timp, Alexandra Mâceşanu se afla în casa criminalului, atunci când a şi sunat la numărul de urgenţă 112.

Când s-a întors acasă, în jurul orei 11.30, Dincă a surprins-o pe Alexandra în timp ce vorbea la telefon şi a declarat că a ucis-o şi apoi i-a ars cadavrul.

Ieri, specialiştii IML au stabilit că oasele calcinate găsite într-un butoi aflat în curtea casei lui Dincă din Caracal aparţine unei persoane cu vârsta între 12 şi 17 ani, de talie mică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Noi imagini cu Gheorghe Dincă, filmat în Craiova, în ziua crimei din Caracal