Antena Meniu Search
x

Criminalul din Călăraşi vorbea cu iubita la telefon în timp ce-şi executa familia. "Vin imediat, puiul meu. Vreau să te văd!" (Video)

Daniel Alexandru şi amicul lui Valentin Bivolaru, ambii de 17 ani, au fost arestaţi pentru 30 de zile de magistraţii Tribunalului Călăraşi, fiind acuzaţi că, luni seara, au ucis cu sălbăticie o familie întreagă. De fapt, pe sora şi părinţii adoptivi ai lui Dan.  

Daniel Alexandru şi Valentin Bivolaru au fost arestaţi pentru 30 de zile
Criminalul din Călăraşi vorbea cu iubita la telefon în timp ce-şi executa familia. "Vin imediat, puiul meu. Vreau să te văd!" - Facebook

Daniel Alexandru şi amicul lui Valentin Bivolaru, ambii de 17 ani, au fost arestaţi pentru 30 de zile de magistraţii Tribunalului Călăraşi, fiind acuzaţi că, luni seara, au ucis cu sălbăticie o familie întreagă. De fapt, pe sora şi părinţii adoptivi ai lui Dan.  

Alexandru Dan şi Valentin Bivolaru au fost arestaţi preventiv pentru omor calificat. Ei se vor afla în următoarele 30 de zile în arestul IPJ Călăraşi.   

Conform anchetatorilor, luni seară, Daniel Alexandru şi Valentin Bivolaru, sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor etnobotanice, cei doi tineri şi-au ucis victimele cu mai multe lovituri de topor, cuţit şi briceag. 

Au furat din casă bani şi bijuterii şi au plecat cu maşina familiei, un Opel parcat în faţa porţii. Cei doi sunt acuzaţi de omor calificat şi furt de folosinţă, iar primul dintre ei şi pentru conducere fără permis. Daniel Alexandru fusese crescut de familia ucisă timp de 15 ani, fiind un copil orfan. 

Pe acelaşi subiect

În prezent el se afla instituţionalizat în Centrul de Plasament Perişoru.

Povestea din spatele triplului asasinat

Daniel Alexandru, puştiul orfan ajuns peste noapte un criminal, a avut o viaţă la care mulţi copii abandonaţi doar visează. De la patru luni, Vasilica şi părinţii ei, Nicu şi Tudora Popescu, l-au luat din orfelinat pe Dani şi l-au crescut ca pe copilul lor.

Necazurile au început acum aproximativ 4 ani, când Daniel a început să fure de acasă. Puştiul a ajuns să fie cercetat în mai multe dosare de furt. Tânărul se afla sub control judiciar. Cu câteva ore înainte de comiterea triplei crime, Daniel fusese la sediul poliţiei pentru a semna verificarea periodică a poliţiştilor.

Din cauza problemelor tot mai dese, familia Popescu a decis ca Dani să fie trimis din nou la Centrul de Minori Perişoru. Numai că dragostea pe care familia i-o purta băiatului a fost prea mare, aşa că tânărul a revenit din nou acasă. 

Au ucis după ce au băut o sticlă de vin

Daniel Alexandru şi amicii lui Valentin Bivolaru şi Cristi Ene s-au întâlnit iniţial la ora 18.00, la intersecţia străzilor Bobâlna şi I.L Caragiale. Au băut cafea la dozator şi au fumat câteva ţigări.

În jurul orelor 20.00, Daniel i-a invitat pe Valentin şi pe Cristian la el acasă pentru a asculta muzică. Valentin şi Daniel au băut o sticlă cu vin în timp ce se uitau la televizor. La un moment dat, lui Daniel i-a venit ideea să-i ucidă pe cei care l-au crescut.

I-a spus lui Valentin că vrea să fure ce găseşte în casă, să fure maşina familiei şi să fugă cât poate de departe, adică în străinătate.

"Am vrut să fur maşina şi să fug în lume!", a fost declaraţia şocantă a tânărului de 17 ani.

Zis şi făcut. Mama adoptivă a băiatului le-a spus să plece din casă pentru că fac gălăgie. Atunci, Daniel şi Valentin s-au dus în bucătărie şi au pus mâna pe câte un cuţit.

Cristian a rămas să se uite la tv.  Cei doi s-au dus în dormitorul în care era Vasilica Popescu, de 58 de ani, şi au înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului şi cea abdominală. Următoarele victime au fost părinţii lui Vasilcăi, Nicu şi Tudora Popescu.

Pe corpurile lor au fost găsite zeci de lovituri de cuţit şi toporişcă.

După crimă, au încuiat casa şi au oprit curentul electric de la contor. 

Cristian Ene nu a fost arestat. El are calitatea de martor, fiind cel care a anunţat vecinii despre ce au făcut amicii lui. Cel care a sunat la 112 este un nepot al soţilor Popescu.

Între timp, Daniel şi Valentin au fugit cu maşina familiei. Au fost prinşi în scurt timp pe străzile din Călăraşi.

Declaraţii de dragoste în timpul crimei

Prietenii lui Daniel au declarat pentru presa locală că Daniel vorbea cu iubita lui în timp ce-şi executa familia adoptivă. 

"Era cu ea în telefon în timp ce băga cuţitul în mama lui. Îi spunea iubitei - Vin imediat, puiul meu! - apoi tăia microfonul câteva secunde, apoi vorbea iar - Vreau să te văd puţin în seara asta", îi spunea Daniel iubitei sale, potrivit calarasipress.ro.

"Apelul s-a terminat cu următoarea afirmaţie: Tu urmezi!".

Daniel Alexandru şi Valentin Bivolaru au fost arestaţi pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Criminalul din Călăraşi vorbea cu iubita la telefon în timp ce-şi executa familia. "Vin imediat, puiul meu. Vreau să te văd!" (Video)