Antena Meniu Search
x

Video Cu ce o amenința atacatorul din sala de judecată din Constanța pe fosta sa iubită pe Facebook. Femeia a cerut ordin de restricție

Atac incredibil în judecătorie! O femeie a fost rănită cu un cutter de către fostul concubin chiar în fața magistraților. Cei doi se judecau pentru custodia copilului, iar, la un moment dat, bărbatul a scos lama și s-a năpustit asupra ei. A fost pus la pământ de jandarmi, încătușat și este acum la audieri. Din cauza ameninţărilor, multe dintre ele la vedere, pe Facebook, femeia ceruse ordin de protecţie.  

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 23.06.2022, 19:27

Atacator pe Facebook: Tu ai auzit de tsunami Katrina, eşti nebun, ce-o să fie? Direct la voi mă opresc. Puteţi să aduceţi la Poliţie unde vreţi voi.

Amenințări pe Facebook care au adus ordinul de restricție

În postările făcute pe rețelele de socializare, bărbatul îşi amenința fosta concubină. dar și pe mama acesteia. Atacator pe Facebook: O să-mi vină şi mie ziua când o să vă termin eu pe voi. O să vă termin, vai de capul vostru.

Femeia de 33 de ani a cerut ordin de protecție. L-a obținut în data de 6 iunie, acum două săptămâni. Bărbatul nu avea voie să se mai apropie de ea, de locuința ori locul de munca al acesteia. Singura excepţie? În sala de judecată.

Pe acelaşi subiect

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: Bărbatul avea dreptul să fie în sala de judecată. Este portiţa din ordinul de protecție de care bărbatul a profitat pentru a-și duce răzbunarea la bun sfârșit. A scos lama și s-a năpustit asupra femeii. A reușit să o rănească la cap și gât.

Ioana Oltean - purtător de cuvânt Judecătoria Constanța: S-a așezat pe banca din spatele reclamantei şi în mod neprevăzut, i-a provocat o leziune la nivelul obrazului, cu un obiect ascuţit. Jandarmii au intervenit pentru a imobiliza agresorul.

Individul ştia că la intrarea în judecătoria Constanţa sistemele de detectare a metalelor lipsesc cu desăvârșire.

Reporter- Laurențiu Oprea - purtător de cuvânt IJJ Constanța: Un scanner ar fi mult mai indicat acolo? Sistem din acela de detectare? 

- Probabil că ar uşura foarte mult verificările accesului în această instituţie.

Bărbatul a fost luat de polițiști și dus la audieri.

Cristian Ion - avocat: Poate fi asimilată infracţiunii de loviri şi alte violenţe, încadrarea fiind în acest sens de la 6 luni la cinci ani, sau tentativă de omor.

Daca va fi găsit vinovat, ar putea sta ani buni în spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cu ce o amenința atacatorul din sala de judecată din Constanța pe fosta sa iubită pe Facebook. Femeia a cerut ordin de restricție