Antena Meniu Search
x

Video O femeie din Constanţa, tăiată cu un cutter, în sala de judecată, de fostul soţ. Cei doi erau în proces pentru custodia copilului

Momente de panică într-o sală a judecătoriei din Constanţa. O femeie de 33 de ani a fost atacată de fostul soţ, cu care se judeca pentru custodia copilului.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 23.06.2022, 15:21

Vezi și

Potrivit primelor informaţii, atacul a avut loc în sala 1, acolo unde se desfăşura procesul intre cei doi soţi. Femeia se judeca cu atacatorul pentru custodia copilului pe care îl aveau împreună. Agresorul avea interdicţie să se apropie de fosta lui soţie. Pe ordinul de protecție al lui scrie că trebuie să păstreze o distanţă de 50 m de ea, cu excepția cazului în care se află în interiorul sălii de judecată. Aşa că a profitat de faptul că se vor afla în judecătorie în aceeaşi încăpere.

Atacată de fostul soţ în sala de judecată

Bărbatul a intrat în sală cu un cutter şi a atacat-o pe fosta soţie. Femeia a fost tăiată pe obrazul drept şi în zona urechii. Rana ar fi ajungând, potrivit martorilor şi pe gât. 

O ambulanţă a ajuns la faţa locului şi au preluat-o pe femeie pentru a o transporta la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale suplimentare. Între timp, bărbatul a fost reţinut de poliţişti.

"Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanța s-ar afla o persoană care prezintă o plagă tăiată.  Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 33 de ani, care ar fi fost tăiată, în zona feței, de către fostul concubin, de 44 de ani. Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil.  Autorul se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la audieri.  Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă și cooperantă. La acest moment, cercetările sunt în desfășurare", transmit poliţiştii constănţeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O femeie din Constanţa, tăiată cu un cutter, în sala de judecată, de fostul soţ. Cei doi erau în proces pentru custodia copilului