Antena Meniu Search
x

Video Cum a încercat un tânăr să şantajeze un bătrân din Odorheiul Secuiesc. Bărbatul a fost prins în flagrant de poliţişti

Un tânăr care a încercat să-l şantajeze pe un bătrân din Odorheiu Secuiesc a fost prins ieri în flagrant de poliţişti. Individul i-ar fi cerut unui bărbat de 75 de ani suma de 2.500 de lei, pentru a nu divulga o faptă gravă pe care acesta ar fi comis-o.

Vezi și

Deloc intimidat de situaţie, bătrânul a mers la poliție și le-a spus că este șantajat.

Cum a pus mâna pe banii ceruţi, tânărul a fost săltat de poliţişti, şi dus la secţie, unde a fost reţinut pentru 24 de ore. 

Acesta va ajunge în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Investigaţiile poliţiştilor au demarat la data de 24 mai a.c., în urma unei sesizări potrivit căreia un localnic de 75 de ani ar fi fost ameninţat că, dacă nu va plăti 2.500 de lei, va fi reclamat în fața organelor competente despre o faptă de natură contravenţională, pentru care va fi aspru sancţionat.

Imediat după sesizare, poliţiştii au efectuat activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, operativitatea şi profesionalismul acţiunilor derulate având ca prim rezultat identificarea celui bănuit de comiterea faptei. Au urmat noi demersuri poliţieneşti operative, ancheta concentrându-se pe acumularea de date şi indicii care să constituie un material probator îndestulător spre a stabili activitatea infracţională a celui în cauză.

Astfel, pentru documentarea argumentată a cauzei, în mai puţin de 10 zile de la sesizare poliţiştii structurii de investigaţii criminale au organizat şi executat şi o acţiune de prindere în flagrant, la domiciliul persoanei vătămate. Rapiditatea intervenţiei s-a dovedit a fi esenţială pentru reuşita acţiunii, întrucât imediat după ce a primit 300 de lei de la victimă „oportunistul” a încercat să fugă, însă a fost urmărit îndeaproape de poliţişti, prins şi imobilizat, asupra sa fiind găsiţi şi banii ce constituie element probator”, a transmis IPJ Harghita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cum a încercat un tânăr să şantajeze un bătrân din Odorheiul Secuiesc. Bărbatul a fost prins în flagrant de poliţişti