Antena Meniu Search
x

Video Locotenenți ai clanului Cămătaru, săltați de mascați pentru șantaj de sute de mii de euro. Aticu, Box și Șobi, printre cei vizați

Mai mulți locoteneți ai clanului Cămătaru au fost săltați, în această dimineață, în urma mai multor percheziții efectuate de DIICOT și SGIV. Din primele informații, suspecții ar fi șantajat mai multe firme cu sume de ordinul sutelor de mii de euro.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.05.2021, 10:40

Vezi și

17 percheziţii au loc, astăzi, în Bucureşti, Ilfov şi Prahova, la persoane acuzate şantaj, sumele obţinute prin ameninţări violenţă ajungând până la 500.000 de euro.

Surse din anchetă afirmă că vizaţi ar fi apropiaţi ai clanului Cămătaru, printre aceștia numărându-se şi Aticu, Box şi Șobi. Ei vor fi duși la DIICOT pentru audieri.

”La data de 26.05.2021, procurorii D.I.I.C.O.T. împreună cu poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, cu sprijinul Serviciului Investigaţii Criminale şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei au pus in aplicare 17 mandate de percheziţie domiciliară şi 16 mandate de aducere, în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova, intr-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, şantaj şi abuz în serviciu”, anunţă DIICOT.

De la sfârşitul anului 2020 şi până în prezent a fost documentată activitatea unui grup infracţional organizat ai cărui membri s-ar fi specializat în săvârşirea unor infracţiuni de şantaj, constând în recuperarea unor sume de bani de la diverşi agenţi economici, până la valoarea de 500.000 euro, prin utilizarea de ameninţări si violenţe.

Cercetările sunt continuate de către procurorii DIICOT şi ofiţerii de poliţie din cadrul Poliţiei Capitalei.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor şi imaginilor obţinute de reporterul Observator Corina Matlinschi -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Locotenenți ai clanului Cămătaru, săltați de mascați pentru șantaj de sute de mii de euro. Aticu, Box și Șobi, printre cei vizați