Antena Meniu Search
x

Galerie foto Destinul Mihaelei s-a oprit brusc la 21 de ani. Tânăra se afla în maşina de lux condusă de iubitul său, care a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp

Mihaela era studentă la Drept în Bucureşti. Avea doar 21 de ani şi o viaţă întreagă în faţă. Dar nimeni şi nimic nu avea să anunţe tragedia care avea să urmeze.

de Monica Palade

la 14.11.2021, 18:20

Tânără se afla în dreapta în maşina condusă de iubitul său, Ionuţ, 20 de ani. Ce doi se îndreptau către Braşov, când pe DN10, în satul Cândești, comuna Vernești, din judeţul Buzău, s-a întâmplat nenorocirea, care avea să îi oprească inima Mihaelei pentru totdeauna.

Şoferul a încercat să facă o depăşire, însă a pierdut controlul volanului şi la 150 de metri a intrat în plin, într-un stâlp de la marginea drumului. Mihaela a fost prinsă între un scaun şi stâlp. Bucăţi din autoturism au fost împrăştiate la zeci de metri. Când pompierii au ajuns la faţa locului, fata încă mai avea semne vitale, dar din păcate s-a stins câteva zeci de minute mai târziu. 

Nu a mai rezistat

"Când au ajuns cei de la descarcerare au găsit-o prinsă între scaun și stâlp, iar aceasta mai mișca o mână, însă nu a mai rezistat mult”, au povestit, pentru stiridinsursebuzau.ro, prietenii victimelor care au ajuns la faţa locului imediat după producerea accidentului.

Se pare că iubitul tinerei nu era la prima ispravă. În vară a mai avut un accident, când s-a răsturnat cu autoturismul. A fost transportat în comă la București şi a fost operat pe creier.

Mihaela locuia în satul Lunca Frumoasa, comuna Pârscov şi era studentă la Facultatea de Drept la Universitatea "Nicolae Titulescu" din Bucureşti. Dispariţia sa i-a tulburat pe apropiaţi. "E ireal… Dumnezeu să te ierte, Mihaela! Drum lin spre îngeri!", "Dumnezeu sa te ierte, Mihaela dragă!", sunt doar câteva din mesaje. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Destinul Mihaelei s-a oprit brusc la 21 de ani. Tânăra se afla în maşina de lux condusă de iubitul său, care a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp