Antena Meniu Search
x

Video Un șofer din Bucureşti, care era băut şi drogat, a ajuns cu BMW-ul într-un stâlp, după o urmărire ca în filme

Un șofer a fugit de poliție prin centrul Bucureştiului, duminică, după ce agenții i-au făcut semn să oprească. Ulterior, bărbatul a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un stâlp situat pe Bulevardul Magheru. Se pare că acesta consumase alcool şi droguri înainte să se urce la volan.

de Redactia Observator

la 14.11.2021, 13:56

Vezi și

În jurul orei 09:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în intersecția Bulevardul Aviatorilor - Piața Victoriei, i-au făcut semn să oprească unui autoturism care circula pe Bd. Aviatorilor. 

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat de către oamenii legii și și-a continuat drumul către Piața Romană, încercând să se sustragă. În acest context, polițiștii au pornit în urmărirea şoferului, care la intersecția Bulevardul Gheorghe Magheru - Strada George Enescu a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe trotuarul situat pe sensul opus de deplasare 

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l în aerul expirat. Totodată, acesta a fost testat și cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de cocaină. Şoferul a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice și a fost întocmit un dosar penal.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor puse la dispoziţie de reporterul Observator Bogdan Dinu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Un șofer din Bucureşti, care era băut şi drogat, a ajuns cu BMW-ul într-un stâlp, după o urmărire ca în filme