Antena Meniu Search
x

Cursă pentru viaţă în cea mai înaltă clădire din România

Cursă pentru viaţă în cea mai înaltă clădire din România. Şase sute de oameni au urcat tot atâtea trepte pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer în fază terminală.

Vezi și

Toţi banii strânşi din taxa de înscriere vor merge către finalizarea celui mai mare centru de îngrijiri paliative din România.

Treizeci şi patru de etaje sau 680 de trepte în puţin peste patru minute. O performanţă pentru cine nu e prieten cu sportul în fiecare zi. Chiar şi aşa, şase sute de oameni au vrut să arate că se poate şi s-au întrecut în cea mai înaltă clădire din România.

Toată lumea a trecut linia de finish cu un singur gând: niciun efort nu e de prisos când vine vorba despre o cauză nobilă. Banii strânşi din taxa de participare vor fi donaţi pentru construcţia celui mai mare spital pentru îngrijire paliativă din România.

Cine nu a ajuns astăzi ca să îşi demonstreze rezistenţa mai poate da o mână de ajutor bolnavilor de cancer şi copiilor cu boli grave.

Orice companie poate să redirecţioneze 20% din impozitul pe profit către un ONG

Donaţia se face sub forma unei sponsorizări stabilite prin contract până la 31 decembrie. Centrul pentru îngrijiri paliative din Bucureşti va avea o capacitate de tratament de două mii de pacienţi pe an şi pentru deschidere ar mai fi nevoie de 900.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cursă pentru viaţă în cea mai înaltă clădire din România