Antena Meniu Search
x

Video Daniela, o tânără de 35 de ani nevăzătoare, a fost ucisă cu sălbăticie şi violată de nepotul ei de 17 ani. Cel care i-a devenit călău trebuia să aibă grijă de ea

O nouă crimă oribilă îngrozeşte România. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional! O femeie de 35 de ani din Mediaş, nevăzătoare, a fost ucisă chiar de nepotul acesteia, în vârstă de 17 ani, care locuia cu ea în casă. Adolescentul a violat-o apoi pe femeie, după care a fugit cu toţi banii din casă. 

de Andrei Naiţă

la 16.12.2022, 08:57

Vezi și

Femeia locuia împreună cu nepotul ei în chirie, într-un apartament din Mediaş. În urmă cu o săptămână, hotărât să fugă cu banii de pensie ai femeii, tânărul de 17 ani a pus la cale un plan diabolic.

Nevăzătoare ucisă şi violată 

Mihaela Ruginosu, prim-procuror Tribunalul Sibiu: A înjunghiat-o pe aceasta cu un cuțit în zona gâtului în timp ce dormea şi i-a aplicat mai multe lovituri în cap, cu un obiect din fier. Ca urmare a loviturilor primite, victima a decedat.

Presupusul criminal nu s-a oprit aici. Tânărul de 17 ani şi-ar fi violat ulterior victima, după care a ieşit la cumpărături cu banii furaţi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cadavrul femeii a fost descoperit miercuri seara de către tatăl adolescentului. Cum sora sa nu mai răspundea la telefon, a mers să vadă ce se întâmplă. Acolo a găsit-o într-o baltă de sânge.

Pe acelaşi subiect

Liviu Busuioc - bunicul băiatului: S-a dus tatăl lui Busuioc Ioan până la bloc, acolo şi uşa era închisă. Nu a deschis, nu a vrut să vorbească. A doua zi s-a dus iar şi uşa era deschisă aşa, cât o palmă. Şi când a intrat fără taximetrist şi Daniela era moartă pe pat.

Îngrozit, bărbatul a sunat imediat la 112. Poliţiştii l-au găsit pe tânăr câteva ore mai târziu.

Liviu Busuioc - bunicul băiatului: Acest copil a fost foarte foarte cuminte şi retras, dar vă spun că de un timp acum, în perspectivă, n-o mai acţionat cum a trebuit. A fost agitat, a fost nervos, nu mai asculta. Foarte bine s-au înţeles, pentru că pe copila mea o ajuta că era nevăzătoare. Şi mergea prin oraş la cumpărături. 

Vecinii sunt în stare de şoc. 

Vecină-reporter: Ieri de la 4 am văzut prima maşină de Poliţie care a venit, şi erau vecinii adunaţi în faţa scării, şi după au început să vină foarte multe maşini de Poliţie, de la Criminalistica, de la Medicină Legală. De câteva zile am văzut lumina aprinsă şi geamul la bucătărie era deschis.

- Şi pe dânsa nu aţi mai vazut-o?

- N-am văzut-o, nu. N-am văzut nimic. Vedeam seara lumină, dimineaţa era lumină la bucătărie. Jaluzelele erau lăsate în jos.  

Vecin: Ne şochează tare de tot pentru că stă pe strada noastră. 

Tânărul acuzat de omor calificat, profanare de cadavre şi furt a fost reținut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Daniela, o tânără de 35 de ani nevăzătoare, a fost ucisă cu sălbăticie şi violată de nepotul ei de 17 ani. Cel care i-a devenit călău trebuia să aibă grijă de ea