Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 17 ani şi-a ucis mătuşa nevăzătoare, a violat-o şi i-a furat banii. Trupul femeii de 35 de ani, găsit după o săptămână

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Mediaş, arestat după ce şi-a omorât mătuşa nevăzătoare ca să-i fure banii. Trupul neînsufleţit al femeii, descoperit după o săptămână, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul din Sibiu.

de Redactia Observator

la 15.12.2022, 14:42

Băiat de 17 ani, arestat după ce şi-a ucis mătuşa nevăzătoare ca să-i fure banii

"Prim procuror adjunct Ruginosu Mihaela, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, este împuternicită să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: În data de 15.12.2022 procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea unui minor în vârstă de 17 ani din Mediaş, judeţul Sibiu, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză până în acest moment procesual rezultă următoarele: În data de 06.12.2022 inculpatul, care locuia împreună cu mătuşa sa nevăzătoare, în vârstă de 35 de ani, într-un apartament situat în municipiul Mediaş, a luat hotărârea de a o omorî pentru a-i putea fura banii", se precizează în comunicatul de presă.

Potrivit sursei citate, băiatul şi-a înjunghiat mătuşa, în timp ce aceasta dormea.

Tatăl băiatului de 17 ani a descoperit crima, după o săptămână

"În jurul orelor 22.00 - 23.00 a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuţit în zona gâtului în timp ce dormea şi i-a aplicat mai multe lovituri în cap cu un obiect din fier, urmare a loviturilor primite victima decedând. Imediat după aplicarea loviturilor inculpatul a întreţinut cu victima decedată un raport sexual normal. A sustras apoi banii pe care victima îi deţinea şi, totodată, în zilele următoare a folosit fără drept cardul bancar al acesteia", se mai precizează în comunicat, potrivit Agerpres.

Tatăl inculpatului a fost cel care a descoperit fapta după aproximativ o săptămână de la săvârşirea ei şi a anunţat organele de poliţie, susţin procurorii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Intenţionaţi să cumpăraţi mai multe produse româneşti dacă adaosul comercial la acestea va fi plafonat?
Observator » Evenimente » Un tânăr de 17 ani şi-a ucis mătuşa nevăzătoare, a violat-o şi i-a furat banii. Trupul femeii de 35 de ani, găsit după o săptămână