Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Declaraţia bărbatului care şi-a distrus maşina în faţa poliţiştilor după ce a rămas fără talon: "Timpul nu se poate da înapoi"

Un şofer supărat că i-a fost confiscat certificatul de înmatriculare şi-a făcut zob maşina sub ochii poliţiştilor! Bărbatul a fost oprit la un filtru al inspectorilor RAR care au descoperit mai multe probleme grave, printre care defecţiuni la sistemul de frânare. Jumătate dintre maşinile oprite în trafic de Registrul Auto Român anul trecut erau un pericol public. 

de Angela Bertea

la 13.05.2024 , 19:39

Şoferul oprit de inspectorii RAR în trafic şi-a vărsat nervii pe propria maşină. Asta după ce talonul i-a fost reţinut pentru că sistemul de frânare era defect, stopurile şi farurile nu funcţionau şi avea caroseria ruginită. Incidentul a avut loc în localitatea Roznov, la 15 kilometri de Piatra Neamţ. 

Bărbat: Aţi spus că nu îmi merge farul, da? Acum nu merg farurile, şefule. 

Bărbatul a continuat să-şi distrugă maşina şi după ce agenţii l-au ameninţat că îl vor încătuşa. 

Vezi și

Daniel Pală: A zis că îmi ia talonul, normal că m-am supărat şi i-am spus că dacă atât e, boţită, aşa că am scos extinctorul şi am spus că o sparg eu. Cel puţin să fie spartă decât să-mi luaţi certificatul degeaba. 

Pe acelaşi subiect

A urcat la volan după ce a distrus maşina

După minute bune de spectacol în mijlocul drumului, bărbatul nu a fost impresionat de amenzi şi a urcat la volan.

Daniel Pală: Au ieşit la vânătoare, la japcă. Şi aşa, voiam să-mi schimb maşina. 

Angela Bertea, reporter Observator: Aşa arată acum maşina după răbufnirea bărbatului. Farurile, stopurile, luneta, dar şi un geam, toate au fost distruse. Cel mai probabil maşina va ajunge la dezmembrări pentru a se putea recupera şi valorifica ceea ce a mai rămas întreg din ea.

Dimitrie Mocanu, IPJ Neamţ: Conducătorul auto a fost sancţionat cu suma de 2.310 lei pentru defecţiuni tehnice ale autoturismului şi cu suma de 1.000 de lei pentru adresare de cuvinte şi expresii jignitoare. 

Bărbatul abia îşi luase maşina de la service

Bărbatul munceşte în străinătate şi e întors acasă de o săptămână. Abia îşi scosese maşina din service.

Daniel Pală: Normal că îmi pare rău, ce pot să fac acum? Nu mai pot face nimic. Timpul nu se poate da înapoi. 

Una din două maşini oprite în trafic de inspectorii RAR anul trecut avea nereguli grave la sistemul de frânare sau la cel electric. Asta pentru că ţara noastră este cimitirul maşinilor vechi din Occident. Datele de la Registrului Auto Român arată că, din cele 400 de mii de maşini care au fost aduse pentru înscriere în 2023, un sfert n-au trecut de verificări.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Declaraţia bărbatului care şi-a distrus maşina în faţa poliţiştilor după ce a rămas fără talon: "Timpul nu se poate da înapoi"