Antena Meniu Search
x

Video "El săracul, plângea lângă fată". Şoferul care a provocat tragedia din Timiş se grăbea la o petrecere. Prietena lui, aruncată zeci de metri pe şosea

Tragedie pe o şosea din judeţul Timiş. O fată de 17 ani a murit, după ce maşina în care se afla împreună cu şoferul s-a răsturnat, iar aceştia au fost proiectaţi prin geam. Scandalos este faptul că tânărul şofer cu permis de patru zile a avut maşina primită de la părinţi ieri dimineaţă. La doar câteva ore autoturismul a devenit locul morţii tinerei. 

de Redactia Observator

la 13.05.2024 , 14:20

Accidentul a avut loc azi-noapte, pe DN 59 A, la 20 de km de Timișoara, la ieșire din localitatea Săcălaz, judeţul Timiş. Cei doi tineri se grăbeau la o petrecere. Viteza şi lipsa de exeperienţă au făcut din escapada lor o nenorocire. Într-o curbă şoferul de 19 ani a pierdut controlul volanului şi au intrat pe câmp. Câţiva martori au văzut tragedia.

Martor: Am văzut cum era pe mijloc de drum. Era o maşina cu faza lungă. El săracul nu a mai apucat să ia nimic, am vazut iarba, praf. De acolo până aici s-a dat peste cap.

Fata de 17 ani n-a mai avut nicio şansă

Vezi și

Maşina s-a răsturnat, iar din cauza impactului puternic tinerii au fost proiectaţi în afara ei. Niciunul nu purta centura de siguranţă. Fata de 17 ani n-a mai avut nicio şansă, a fost aruncată la sute de metri. 

Pe acelaşi subiect

Martor: El era săracu... plângea lângă fată. Fata era săraca la 300 de m de maşină.

De urgenţă la faţa locului au venit mai multe echipaje de medici şi pompieri. 

Vânzatu Vasile, ISU Timiş: La faţa locului am găsit două victime, una era conştientă, cealaltă inconştientă. Am asigurat măsuri de prima ajutor, măsuri de prevenirea incendiului. Între timp, doamna doctor de pe ambulanţă a declarat victima inconştientă. O fată decedată. Maşina a fost distrusă în proporţie de 70%. 

Mama băiatului: M-a sunat şi a zis: "Mama hai repede după mine că am avut accident. Mi-a tăiat unul calea şi am avut accident, m-am răsturnat". Atâta tot.

Băiatul avea permisul de patru zile

Băiatul avea permisul de patru zile şi conducea cu dovada. Maşina a primit-o de la părinţi ieri, chiar în ziua accidentului. 

Mama băiatului: Ieri i-am dat numerele şi talonul.

Reporter: El ce zice?

Mama băiatului: Tot îl doare.

Reporter: Ştie că a murit fata care era pasageră?

Mama băiatului: Da, i-am zis acum.

Reporter: Şi cum a reacţionat când a auzit că a murit?

Mama băiatului: A picat aşa ca şi cum a leşinat. 

Înainte cu doar câteva ore de impact acesta a dat o tură cu maşina părinţilor. Cu muzica la maximum şi cu aproape 100 de kilometri în bord, proaspătul şofer a sfidat regulile de circulaţie. 

Şoferul se află în afara oricărui pericol

Şoferul se află în afara oricărui pericol. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Nu consumase alcool înainte. Acum, pe numele lui este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să fie audiat.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » "El săracul, plângea lângă fată". Şoferul care a provocat tragedia din Timiş se grăbea la o petrecere. Prietena lui, aruncată zeci de metri pe şosea