Antena Meniu Search
x

Video Dezastru pe o șosea din Cluj. Doi șoferi au murit pe loc, după ce unul dintre ei a intrat cu mașina pe contrasens, lângă Căpușu Mare

Groaznic accident de circulaţie, în această dimineaţă, pe un drum din județul Cluj. Doi şoferi au murit pe loc, după ce s-au izbit frontal cu maşinile, la ieșirea din localitatea Căpușu Mare spre localitatea Gilău.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.09.2021, 09:06

Vezi și

Alarma a fost dată în această dimineață, în jurul orei 6.20. Ajunși la fața locului, militarii de la ISU Cluj i-au găsit pe cei doi șoferi în stop cardiorespirator, încarcerați în mașininile lor.

Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare pentru ambele persoane, însă, din păcate, după mai bine de o oră de eforturi, au fost nevoiți să constate decesul. 

"Două autospeciale și două echipaje SMURD au intervenit în această dimineață pentru a gestiona o situație de urgență generator accent rutier grav produs la ieșirea din localitatea Căpușu Mare spre localitatea Gilău. Pompieri a fost alertați în jurul orei 6.20, iar la fața locului au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, în care se aflau încarcerați șoferii celor două autovehicule. Ambii bărbați, în vârstă de aproximativ 40 respectiv 20 de ani, erau stop cardiorespirator.

Pompierii au acționat de urgență cu echipamentele hidraulice, pentru a asigura accesul la cele două victime și pentru a efectua extragerea acestora fără agravarea leziunilor suferite. Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare pentru ambele persoane, însă, din păcate, după mai bine de o oră de eforturi, s-a constatat că nu au putut readuce semnalele vitale pentru aceștia. La fața locului se mai afla un ansamblu de autovehicule, respectiv autoturism și remorcă, care fusese acroșat în accident, însă ocupanții nu au solicitat consult medical", au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Pe acelaşi subiect

Accidentul mortal de lângă Căpușu Mare, provocat de șoferul de 21 de ani

Potrivit polițiștilor clujeni, în cele două mașini se aflau doi șoferi cu vârste de 21 și, respectiv, 59 de ani. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că accidentul mortal ar fi fost provocat de conducătorul mai tânăr, care ar fi pătruns cu mașina pe contrasens.

"Un conducător auto în vârstă de 21 de ani, din comuna Căpușu Mare, care se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care îl preceda, iar ulterior autoturismul acestuia a pătruns pe sensul opus de mers, unde a avut loc un impact cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Gilău. În urma impactului, a rezultat decesul celor doi conducători auto. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ. Traficul a fost reluat pe ambele sensuri", a anunțat IPJ Cluj.

După câteva zeci de minute de la accident, traficul a fost reluat în ambele sensuri.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Alex Prunean -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Dezastru pe o șosea din Cluj. Doi șoferi au murit pe loc, după ce unul dintre ei a intrat cu mașina pe contrasens, lângă Căpușu Mare