Antena Meniu Search
x

Galerie foto Destinul tragic al Georgianei, tânăra care a ars de vie în mașină, pe un drum din Ialomița. Iubitul ei a murit în vară, tot în accident

Destinul unei tinere din Ialomița s-a frânt la doar 30 de ani, în urma unui tragic accident pe DN 2A, la intrarea în Andrășești. Atenție, urmează informații și imagini cu puternic impact emoțional! Georgiana Livia a avut parte de o moarte înfiorătoare, sfârșind carbonizată după ce autoturismul pe care în conducea s-a izbit de un copac şi a luat foc. În vara acestui an, iubitul ei a murit tot într-un accident de mașină, în apropiere de Căzănești.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.12.2021, 12:55

Detalii tulburătoare în cazul tinerei care a murit joi seară, într-un teribil accident pe DN 2A, la intrarea în Andrășești, județul Ialomița. Georgiana a fost găsită carbonizată de pompieri, după ce mașina la volanul căreia se afla s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului și a luat foc. Tânăra a rămas blocată între fiare și a avut nicio șansă de supravițuire.

Alarma la 112 a fost dată în jurul orei 21:30, salvatorii militari din cadrul Detașamentului Slobozia fiind solicitați să intervină la un accident rutier. În scurt timp, la fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială de stins incendii, o descarcerare, un SMURD, și două ambulanțe ale SAJ-Ialomița.

Din păcate, flăcările s-au extins cu repeziciune, iar şoferiţa nu a avut nicio şansă de supraviețuire. Salvatorii au găsit-o pe Georgiana carbonizată, în interiorul autoturismului. Era singură în maşină şi a rămas încarcerată. 

Pe acelaşi subiect

În urma accidentului, traficul a fost complet blocat aproape două ore pe DN2A.

Iubitul Georgianei a murit tot într-un accident rutier

Georgiana Livia era din localitatea Ciochina, județul Ialomița, și, conforma unor surse, iubitul ei a avut parte tot de o moarte violentă. Bărbatul a decedat în vara acestui an, într-un accident de mașină produs în apropiere de Căzănești. 

Livia Gerogiana

Facebook

De asemenea, conform acelorași surse, se pare că în decursul acestui an, tânăra ar fi încercat să-și pună capăt zilelor de mai multe ori.

Lacrimi pentru Georgiana: "Să ne rugăm pentru sufletul ei..."

Moartea fulgerătoare a Georgianei lasă în urmă o familie, colegi şi prieteni îndureraţi. Pe rețelele de socializare curg zeci de mesaje de condoleanțe.

"Dumnezeu sa o odihnească in pace! Sa ne rugam pentru sufletul ei... ".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Dumnezeule...sunt socata! Nu-mi vine sa cred!!! D-zeu sa te ierte, fata frumoasa!".

"Nu-mi vine sa cred.Nu se poate așa ceva.Dumnezeu sa te ierte Livia!".

"Sunt complet socata, doar ieri am vorbit cu ea, si am avut o in masina mea, am adus o la serviciu! Nu am dormit toata noaptea! D zeu sa o odihneasca! Fara cuvinte!".

"Drum lin catre ingeri, Livia, acolo sigur iti vei gasi linistea! Condoleante familiei indurerate!".

Poliţiştii ialomițeni continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestei tragedii. 

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Destinul tragic al Georgianei, tânăra care a ars de vie în mașină, pe un drum din Ialomița. Iubitul ei a murit în vară, tot în accident