Antena Meniu Search
x

Foto O tânără mămică, descrisă drept ''cea mai drăguță și dulce persoană'', a fost pusă în comă indusă după un accident bizar, în Australia

O tânără mamă a fost pusă în comă indusă, după ce maşina în care se afla a fost zdrobită de un copac, într-un accident ciudat petrecut în Australia.

de Redactia Observator

la 03.12.2021, 22:34

O tânără mămică a fost pusă în comă indusă după un accident bizar
O tânără mămică a fost pusă în comă indusă după un accident bizar - Instagram; GoFundMe

Rebekah Swanepoel, în vârstă de 22 de ani, era în drum spre casă cu partenerul ei Kurtis, în vârstă de 24 de ani, când un copac a căzut pe mașina lor aflată în mișcare, pe un drum de lângă Glen Alpine, în sudul orașului Sydney.

Kurtis a scăpat în mod miraculos fără răni, dar Rebekah, care se afla pe scaunul pasagerului, a rămas cu răni grave la cap și la coloana vertebrală. El a scos-o pe tânăra de 22 de ani din mașină  înainte de a suna la serviciile de urgență, la scurt timp după ora 20:00, vineri.

Mamă a unui copil, femeia a fost dusă de urgență la spital și trimisă direct pentru o intervenție chirurgicală, în încercarea de a ușura sângerarea pe creier, relatează News AU. A doua zi, a trebuit să fie operată din nou și să i se scoată o parte din craniu pentru a ajuta la ameliorarea presiunii asupra creierului, după ce medicamentul care i s-a administrat nu a funcționat.

Medicii spun că starea mămicii este acum stabilă

Șefa ei, Amy Wallace, coproprietarul unui salon, a spus că ''nu-i venea să creadă'' atunci când Kurtis a sunat-o şi i-a spus despre ceea ce s-a întâmplat. Ea a declarat: ''Nu am putut să-mi opresc lacrimile. Rebekah este cea mai drăguță și cea mai dulce persoană, nimic nu este vreodată o problemă pentru ea. Nu a avut o viață ușoară, au fost multe obstacole de depășit și acesta este un alt obstacol pe care trebuie să-l înfrunte acum. Va fi un drum lung, greu și dureros și vreau doar să o ajut pe Rebekah și pe familia ei ca să fie mai ușor. Kurtis este pur și simplu devastat – a văzut cum totul se întâmplă, dar încearcă să rămână puternic pentru ea''. 

Amy a confirmat că starea lui Rebekah este în prezent stabilă și că medicii speră să o trezească din comă cândva în această săptămână. O strângere de fonduri a fost lansată pentru a ajuta familia să acopere costurile medicale, notează Mirror

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O tânără mămică, descrisă drept ''cea mai drăguță și dulce persoană'', a fost pusă în comă indusă după un accident bizar, în Australia