Antena Meniu Search
x

După reconstituirea de la uciderea Alexandrei, Dincă se pregăteşte pentru cazul Luiza Melencu

Ucigaşul din Caracal a refăcut ziua crimei care a şocat o ţară! Cu sânge rece, Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor cum a răpit-o şi a omorât-o pe Alexandra Măceşanu. O poliţistă care-i seamănă a intrat în rolul victimei.

de Redactia Observator

la 16.09.2019, 19:33

Vezi și

Ucigaşul din Caracal a refăcut ziua crimei care a şocat o ţară! Cu sânge rece, Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor cum a răpit-o şi a omorât-o pe Alexandra Măceşanu. O poliţistă care-i seamănă a intrat în rolul victimei. Nicio emoţie nu i s-a citit suspectului pe faţă, dar pe buze interpreţii i-au citit câteva cuvinte sfidătoare. Aşa, şi? - a spus Dincă în momentul reconstituirii care a scos în stradă zeci de oameni revoltaţi.

Sunt primele imagini cu Gheorghe Dincă adus să reconstituie ultimii paşi ai Alexandrei Măceşeanu. În faţa anchetatorilor, retrăieşte ziua în care a ucis. Cu o privire rece, calm şi fără să spună prea multe cuvinte, pe care un interpret i le-a citit pe buze.  

A fost ziua în care anchetatorii au pus cap la cap puzzle-ul crimei care a înfiorat România, de la locul răpirii, aflat la doar o sută de metri de casa Alexandrei din Dobrosloveni, până la ieşirea din Caracal, unde a fost filmată maşina în care era închisă fata.

De acolo, Dincă şi-a dus victima acasă, apoi a plecat din nou, să scape de bijuteriile care l-ar fi dat de gol.

Astăzi, pas cu pas, suspectul a refăcut tot traseul. O poliţistă a intrat în rolul victimei, pentru a-i testa reacţiile. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prima oprire, satul Dobrosloveni. Încătuşat, suspectul îşi controlează fiecare gest. 

Gheorghe Dincă le arată autorităţilor de unde a luat-o pe Alexandra la autostop şi încotro a plecat cu aceasta.

În protestele mulţimii, suspectul e mutat apoi la câţiva kilometri depărtare. Este locul unde, în ziua răpirii, Dincă a coborât de la volan şi a urcat în spate, lângă Alexandra. Cel mai probabil, a fost momentul în care a imobilizat-o. Totul a durat aproape 20 de minute. 

La aproape două luni de la acel moment, Dincă nu pare să aibă remuşcări. Le povesteşte procurorilor cum a scăpat de telefonul fetei aruncându-l pe un dig. Apoi îi conduce pe criminalişti spre locul de unde tânăra de 15 ani a cerut pentru ultima dată ajutor.

Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor unde a oprit maşina în faţa casei sale, cum a deschis porţile şi a intrat înăuntru, după ce a răpit-o pe Alexandra Măceşeanu.

A fost prima dată când poliţiştii i-au scos cătuşele lui Gheorghe Dincă pe traseul reconstituit. În faţa casei, bunicul Alexandrei a încercat să-şi facă loc prin mulţime şi să-l privească în ochi pe cel care susţine că i-a omorât nepoata. 

În casă, Dincă a descris ororile în detaliu. A fost plimbat prin toate încăperile. În camera unde a legat-o pe Alexandra, unde a prins-o sunând la 112, unde a ucis-o şi în final în curte, unde i-ar fi ars trupul, într-un butoi. 

După aproape patru ore petrecute în casa groazei, Gheorghe Dincă a ajuns în locul în care a încercat să scape de bijuteriile Alexandrei. 

Reconstituirea uciderii Alexandrei Măceşeanu vine după mai bine de o lună de cercetări criminalistice în casa lui Gheorghe Dincă. Mâine, procurorii vor încerca să refacă şi ultimele ore din viaţa Luizei Melencu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » După reconstituirea de la uciderea Alexandrei, Dincă se pregăteşte pentru cazul Luiza Melencu