Antena Meniu Search
x

Directorul unui serviciu de ambulanţă, acuzat că-şi spiona fosta iubită cu ajutorul colegilor

O poveste de dragoste dintre un director de ambulanţă şi o femeie de 33 de ani s-a terminat prost pentru medicul serviciului de urgenţă. Bărbatul a fost reţinut de procurorii DIICOT. Anchetatorii spun că şi-a şantajat fosta iubită şi chiar a creat un grup infracţional organizat.

de Redactia Observator

la 13.11.2019, 19:59

Vezi și

O poveste de dragoste dintre un director de ambulanţă şi o femeie de 33 de ani s-a terminat prost pentru medicul serviciului de urgenţă. Bărbatul a fost reţinut de procurorii DIICOT. Anchetatorii spun că şi-a şantajat fosta iubită şi chiar a creat un grup infracţional organizat. Ca să o poată monitoriza, spun procurorii, bărbatul a apelat inclusiv la colegii de serviciu şi la maşinile de urgenţă.

Adrian Arsenie Truică, director al ambulanţei din Caraş Severin, a fost ridicat astăzi de procurorii antimafia. Acuzaţiile sunt de şantaj şi ameninţare şi vin în urma unei poveşti de dragoste care s-ar fi încheiat abrupt în urmă cu aproape nouă luni.

Directorul Serviciului Judeţean Caraş Severin este acuzat de faptul că a constituit un grup infracţional pe care l-a şi coordonat. Din acest grup fac parte angajaţi ai aceleiaşi instituţii printre care doi şoferi şi un medic.

Anul trecut ar fi început povestea de dragoste dintre directorul ambulanţei şi o femeie de 33 de ani din Reşiţa, aflată în divorţ. 

Când tânăra a pus stop relaţiei, bărbatul ar fi ameninţat-o cu publicarea unor imagini indecente. Ca să fie mai convingător a apelat şi la câţiva colegi de serviciu cărora le-a cerut să îl ajute.

Conform DIICOT, "suspectul a întreprins acţiuni directe de şantaj, prin ameninţarea cu darea în vileag a unor poze indecente, menite a determina pierderea custodiei copilului minor al părţii vătămate şi ameninţării cu pierderea locului de muncă".

Procurorii DIICOT spun că echipaje ale Serviciului de Ambulanţă aveau şi rolul de a o fila pe fosta iubită a directorului. Informaţiile ajungeau apoi la Adrian Truică, iar ameninţările continuau. 

Astăzi, anchetatorii au făcut mai multe percheziţii. Atât la sediul instituţiei, cât şi în locuinţa funcţionarului. Bărbatul a fost reţinut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Procurorii vor decide după audieri dacă vor propune arestarea pentru următoarele 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Directorul unui serviciu de ambulanţă, acuzat că-şi spiona fosta iubită cu ajutorul colegilor