Antena Meniu Search
x

Curs valutar

DRAMATIC! Cine este tânăra care a murit în TERIBILUL ACCIDENT din Iaşi. Fata a fost zdrobită după ce s-a izbit cu BMW-ul de un Logan. IMAGINI ÎNFIORĂTOARE

O tânără de 32 de ani a murit, iar un bărbat a fost grav rănit, în urma unui accident petrecut, ieri după-amiază, în zona localităţii ieşene Strunga.

de Redactia Observator

la 25.10.2017 , 11:45

O tânără de 32 de ani a murit, iar un bărbat a fost grav rănit, în urma unui accident petrecut, ieri după-amiază, în zona localităţii ieşene Strunga.

Fata se afla la volanul unui autoturism marca BMW, a pierdut controlul volanului, s-a rotit pe sosea si a fost izbita de un Logan care circula regulamentar din sens opus.

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvată. Şoferul din Logan a ajuns la spital în stare gravă, însă medicii spun că va scapa cu viaţă, scrie BZI.ro

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Alexandra Ionela Rotaru avea 32 de ani si conducea BMW-ul dinspre Roman spre Iasi, iar, cel mai probabil, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum a pierdut controlul volanului si s-a rasucit pe carosabil. Soferul unui autoturism Dacia Logan nu a mai putut evita impactul si a intrat in BMW frontal. 

Un apel la numarul unic de urgente 112 avea sa anunte tragedia, iar spre locul indicat au plecat mai multe echipaje de prim ajutor si politistii.

S-au efectuat manevre de resuscitare pe parcursul a 40-50 de minute, insa fara rezultat. In cele din urma a fost declarat decesul fetei. 

Tanara suferise rani atat de grave, incat cadrele medicale au aspirat o cantitate foarte mare de sange prin cavitatea bucala, leziunile interne fiindu-i fatale.

Impactul a fost unul extrem de violent, iar Alexandra nu purta centura de siguranta.

Trupul neinsufletit al tinerei a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi pentru necropsie.

Alexandra Ioana Rotaru era angajată a Primariei Valea Lupului şi era divortata, mai scrie presa locală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » DRAMATIC! Cine este tânăra care a murit în TERIBILUL ACCIDENT din Iaşi. Fata a fost zdrobită după ce s-a izbit cu BMW-ul de un Logan. IMAGINI ÎNFIORĂTOARE