Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Accident grav pe Şoseaua Progresului, în Capitală. Maşină strivită de tramvai şi ruptă în două: şoferul a murit

Un accident cumplit de circulaţie a avut loc în această dimineaţă în dreptul Centrului Vulcan, pe Şoseaua Progresului, după după ce o maşină fost acroşată de un tramvai şi înfiptă într-un stâlp de electricitate. Circulaţia transportului public, blocată. Şoferul tramvaiului a ieşit pozitiv la testul Drugtest.

de Redactia Observator

la 19.09.2024 , 11:34

UPDATE: În prezent, cercetările Brigăzii de Poliţie Rutieră la faţa locului s-au finalizat, iar calea de rulare a fost degajată de caroseria vehiculului implicat în accident. Chiar dacă circulaţia tramvaielor s-a reluat, va fi menţinută temporar şi linia naveta 625.

Conform autorităţilor, liniile 1, 10, 11, 25 si 47 sunt blocate pe Şoseaua Progresului, în zona staţiei Inox, pe ambele sensuri, după ce un eveniment grav de circulaţie soldat cu decesul şoferului s-a produs în zona centrului comercial Vulcan.

Din informațiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe șos. Progresului dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei, ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeași direcție. În urma accidentului de circulație conducătorul autovehicului a rămas încarcerat, iar după extragere prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Articolul continuă după reclamă

Şoferul tramvaiului, rezultat pozitiv la drugtest

Pe acelaşi subiect

Se efectuează cercetarea fața locului pentru determinarea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul de circulație. Conducătorul tramvaiul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0.  În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, au rezultat indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive. Potrivit surselor Observator, ar fi vorba de substanţa Amfetamină.

Facem precizarea că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la sediul INNL pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Circulația tramvaielor pe șos. Progresului este restricționată pe ambele sensuri de deplasare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Fii Observator » Accident grav pe Şoseaua Progresului, în Capitală. Maşină strivită de tramvai şi ruptă în două: şoferul a murit