Antena Meniu Search
x

Video Drogat la volan, cu copilul în maşină. Șoferul inconștient din Vaslui a fost prins de poliţişti, în timpul unei razii

S-a drogat, după care s-a urcat la volan fără nicio reţinere. Ba mai mult, a luat şi un copil pe bancheta din spate. Vorbim despre un şofer din Vaslui, care a fost tras pe dreapta de poliţişti în timpul unei razii. 

de Redactia Observator

la 29.07.2022, 08:45

Vezi și

A fost depistat sub influenţa substanţelor interzise, s-a ales cu dosar penal şi a rămas fără permis de conducere.

Polițist: Vom plasa beţisorul sub limbă, limba peste el şi ţinem gura închisă. Pentru ca testul să fie cât mai eficient am rugămintea ca cinci-şase minute să nu deschidem gura, să nu comunicăm. 

Deşi consumase droguri, bărbatul din imagini, în vârstă de 45 de ani, s-a urcat la volan şi a luat chiar şi un copil în maşină. Ghinionul lui - poliţiştii de la Brigada Rutieră din Vaslui l-au tras pe dreapta. 

Polițist: La substanţa T1A, cocaină, se recomandă analiză de laborator. Ori există un precursor, ori există o substanţă activă, ori un reziduu de substanţă. Trebuie să stabilim exact în sânge.

Pe acelaşi subiect

Dosar penal pe numele șoferului drogat

Bărbatul a fost dus de către poliţişti la Servciul Județean de Medicină Legală. Pentru că alături de şofer se afla şi un minor, poliţiştii au aşteptat să vină cineva apropiat pentru a prelua maşina cu tot cu copil.  

Autorităţile au întocmit pe numele şoferului drogat un dosar penal pentru conducere sub influenţa subsanţelor interzise. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Drogat la volan, cu copilul în maşină. Șoferul inconștient din Vaslui a fost prins de poliţişti, în timpul unei razii