Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 23 de ani, urcat beat şi drogat la volan, a ajuns la spital după ce a făcut prăpăd pe străzile din Braşov

Un timişean de 23 de ani este cercetat penal după ce, aflat la volan în stare de ebrietate şi după ce ar fi consumat cannabis, a intrat în coliziune cu o altă maşină în municipiul Braşov.

de Redactia Observator

la 19.07.2022, 15:35

Conform IPJ Braşov, accidentul s-a produs marţi dimineaţă, autoturismul tânărului intrând în coliziune cu un altul, ce venea din sens opus, pe unul din bulevardele circulate din municipiu.

"În urma impactului a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale de specialitate. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, în cazul tânărului, în vârstă de 23 ani, rezultatul a fost 0,61 mg/l alcool pur şi 0 în cazul celuilalt conducător auto. Totodată, la testarea cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv la Cannabis pentru conducătorul auto în vârstă de 23 ani din judeţul Timiş. Acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi a prezenţei substanţei psihoactive în organism", a precizat sursa citată, potrivit agerpres.ro.

Conform acesteia, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit de poliţiştii Biroului Rutier Braşov. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 23 de ani, urcat beat şi drogat la volan, a ajuns la spital după ce a făcut prăpăd pe străzile din Braşov