Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Drum lin către ceruri, îngeraș frumos!" Vladimir a murit sub ochii părinților și surorii sale, după ce a căzut în piscina unui hotel din Antalya. Avea doar 5 ani

„Ajutorul meu, te rog, ajută-mă să trec peste. Am fost un neputincios nu te-am putut crește. Dragul meu, vei rămane viu, incă nu cred. Doamne, sper că am plătit tot!”. Sunt cuvintele sfâșietoare ale unui tată. Al unuia care se simte neputincios în fața tragediei care i-a lovit familia.

de Monica Palade

la 18.07.2023, 16:20

Se afla în vacanță împreună cu soția și cei doi copii ai lor în Antalya, Turcia. Toată bucuria avea să se șteargă într-o clipă de neatenție și să se transforme într-o tragedie. Vladimir, băiatul de cinci ani al familiei, s-a dezechilibrat și a căzut în piscină. Deși a fost scos imediat din apă și în ciuda manevrelor de resuscitare, inima băiețelului cu ochii senini s-a oprit pentru totdeauna.

A murit sub ochii părinților și ai surorii sale

Durerea familiei este de nedescris. Sora lui Vladimir aflată lângă el a fost martoră și ea la tragedia care va marca pentru totdeauna pe cei dragi. Și apropiații au fost în stare de șoc pentru drama familiei din comuna Corni, județul Botoșani.

„Este nedrept și extrem de dureros ca un suflețel pur, atât de iubit, să își părăsească părinții astfel. Sperăm ca Bunul Dumnezeu să îi ofere în ceruri o eternitate liniștită. Vladimir ... ai fost lumina ochilor părinților tăi împreună cu surioara ta, ai înseninat viaţa tuturor celor din jurul tău. Ce cuvinte să îi spui în aceste momente unei mamei? ... unui tată...? ...unei surioare? ... Nimeni și Nimic pe lumea aceasta nu le va putea mângâia sufletele împietrite de durere, nu le va putea alina dorul de tine ...dorul de băiețelul lor frumos și vesel. Ne rugăm să le trimiți de Sus o fărâmă de putere...Vei trăi mereu în sufletele celor care te-au cunoscut! Drum lin către ceruri, îngeraș frumos! Sincere condoleanțe familiei profund îndurerate!

Pe acelaşi subiect

,,Copilul meu, lacrimă dulce

Acum când luna întârzie

Și Soarele apune,

Las pe un petec de lumină

O sfântă rugăciune.

Cu plecăciune către cer

Mă rog în fiecare seară ,

Să-ți lumineze visele

Și zilele de vară.

Să te vegheze zi de zi

Iar roua dimineții ,

Să îți mângâie chipul fraged

Și anii tinereții.

Cu ruga strânsă-n lacrimă

Cerșesc la Cer la poartă ,

Seninul pentru-al meu copil

Și raza mult visată.

Seninul să-i vegheze calea

De negura-i inundă gândul,

Iar raza să-l călăuzească

Zile și nopți de-a rândul!"

„Ferească Dumnezeu. O asemenea durere nu ar trebui sa existe! Îngeraș mic... sa ii veghezi pe ai tai!”, „Copil cu aripi de inger, Vladimir, veghează asupra părinților să poată merge înainte.” „Este un soc total pentru cei care cunoastem familia.

„De azi esti o amintire, puiule”

Dumnezeu sa se indure sa le dea putere sa treaca aceasta incercare. Drum lin pui mic si lumina vesnica”, „Câtă durere !!!! Parintilor multa putere pt a creste suriora ca durerea lor nu va pleca din suflet niciodata! Sincere condoleante!!Drum lin spre ingeri pui mic”, „Doamne cât de trist și dureros. Drum lin îngeraș de copil. Bunul Dumnezeu să aline suferința părinților tăi și surioarei”, „De azi esti o amintire, puiule”.

„Dumnezeu să-ți liniștească sufletul greu încercat!!”„Nimeni și nimic nu va poate alina suferinta din sufletele voastre, Dumnezeu sa va întărească sa va dea forța să puteți duce acest trist și șocant eveniment nefericit , sincere condoleante ,drum lin îngeraș!” „De ce soarta e asa de nedreaptă? Un suflet nevinovat a plecat prea devreme lăsând un gol imens care niciodată și nimic nu o să-l acopere. Colegul meu drag ma rog la bunul Dumnezeu sa va va țină în putere sa depășiți aceasta grea încercare, cuvintele sunt de prisos, Dumnezeu să-l odihnească în pace și sa îi fie țărâna usoara. Condoleanțe si încă o data putere, cu sufletul alături de voi”.

 „Offfff câtă durere!Dumnezeu să te ierte îngeraș mic!!!!” „Iubirea noastră scumpă, zâmbetul tău nu-l voi uita niciodată! Ne-ai distrus pe toți” „Drum lin spre cer. Nu te vom uita niciodata.” „Drum lin către îngeri suflet curat, iară vouă, multă putere să treceți peste acest necaz. Dumnezeu să-l pună de-a dreapta Sa și să vă ocrotească pe vecie”, sunt doar câteva din mesajele postate de cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Drum lin către ceruri, îngeraș frumos!" Vladimir a murit sub ochii părinților și surorii sale, după ce a căzut în piscina unui hotel din Antalya. Avea doar 5 ani