Antena Meniu Search
x

Video Un băieţel a murit după ce a căzut în piscina unui hotel din Antalya, unde familia din Botoşani îşi petrecea concediul. Mesajul sfâşietor al tatălui

Vacanţa peste hotare s-a încheiat tragic pentru o familie din Botoşani! Băiatul de cinci ani a murit înecat în piscina resortului unde familia îşi petrecea concediul. De faţă - în momentul tragediei - era şi sora băiatului. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 18.07.2023, 13:39

Vezi și

Într-un moment de neatenţie, în care familia se afla cu cei doi copii la piscina resortului din Antalya, băieţelul de cinci ani s-a dezechilibrat şi a căzut în apă.  

A fost scos la scurt timp din piscină şi s-au început manevrele de resuscitare, însă din păcate nu a mai putut fi salvat. Nimeni nu se aştepta la un astfel de eveniment tragic.  

Tatăl micuţului a postat pe reţelele de socializare mai multe mesaje sfâşietoare prin care anunţă decesul fiului şi prin care spune că se simte neputincios pentru că nu şi-a putut salva copilul. S-a deschis o anchetă în acest caz pentru a se afla cum s-a petrecut tragedia.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un băieţel a murit după ce a căzut în piscina unui hotel din Antalya, unde familia din Botoşani îşi petrecea concediul. Mesajul sfâşietor al tatălui