Antena Meniu Search
x

Cine este tânăra de 25 de ani ucisă la metrou, în staţia Dristor! Presupusa criminală a fost reţinută pentru 24 de ore (Video)

Tânăra de 25 de ani care a murit, ieri, după ce a fost împinsă în faţa trenului, în staţia de metrou Dristor, se numeşte Alina Ciucu.

Tânăra de 25 de ani care a murit, ieri, după ce a fost împinsă în faţa trenului, în staţia de metrou Dristor, se numeşte Alina Ciucu.

Fata era din localitatea Ostroveni, judeţul Dolj. 

Aseară, viaţa tinerei s-a terminat după ce a fost împinsă intenţionat de o femeie în faţa metroului. A fost pândită într-un moment în care nu era atentă, butonând telefonul mobil.

Pe acelaşi subiect

A fost împinsă şi a căzut pe şine în momentul în care trenul ieşea din tunel. 

Ea ar fi reuşit să se ridice, dar femeia ar fi împins-o cu piciorul şi a căzut, fiind lovită de tren, afirmă surse judiciare. 

Şocant este că aceeaşi individă, cu câteva ore înainte, a încercat să ucidă în acelaşi fel o altă tânără, într-o altă staţie de metrou. 

Femeia suspectată de comiterea crimei, prinsă de poliţişti

În cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat-o pe presupusa criminală, o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate.

Au dus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, ulterior fiind reţinută pentru 24 de ore.

"Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz.

Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre", transmite Poliţia Capitalei.

Reamintim că o tânără de 25 de ani a murit în stația de metrou Dristor 1, după ce a fost împinsă pe șinele de tren de o femeie. Aceeași femeie, spun polițiștii, a mai încercat să împingă o tânără, cu câteva ore înainte, dar nu a reușit. S-a întâmplat în staţia Costin Georgian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cine este tânăra de 25 de ani ucisă la metrou, în staţia Dristor! Presupusa criminală a fost reţinută pentru 24 de ore (Video)