Antena Meniu Search
x

Femeia suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor a fost prinsă de poliţişti. Ea a aruncat în fața trenului o tânără de 25 de ani (Video)

Femeia suspectă de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor a fost prinsă de poliţişti.

Femeia suspectă de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor a fost prinsă de poliţişti. Ea a împins o tânără de 25 de ani spre moarte, pe șinele de tren și a încercat să omoare o altă fată, în staţia Costin Georgian.

UPDATE 08:10 Femeia suspectă în crima de la metrou a fost reţinută pentru 24 de ore.

Poliţia Română anunţă că procurori ai Parchetului Tribunalului Bucureşti audiază, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana suspectată de comiterea faptelor din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1.

Pe acelaşi subiect

În cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au dus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

"Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre", transmite Poliţia Capitalei.

Reamintim că o tânără de 25 de ani a murit în stația de metrou Dristor 1, după ce a fost împinsă pe șinele de tren de o femeie. Aceeași femeie, spun polițiștii, a mai încercat să împingă o tânără, cu câteva ore înainte, dar nu a reușit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Femeia suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor a fost prinsă de poliţişti. Ea a aruncat în fața trenului o tânără de 25 de ani (Video)