Antena Meniu Search
x

O altă tânără a fost împinsă spre șine, la metrou, de femeia criminală. Polițiștii cer de urgență ajutorul populației!

Tânăra care a avut norocul să scape cu viață, după ce a fost împinsă spre șine, la metrou, de femeia care și-a ales ulterior o altă victimă, a fost audiată.

Tânăra care a avut norocul să scape cu viață, după ce a fost împinsă spre șine, la metrou, de femeia care și-a ales ulterior o altă victimă, a fost audiată de polițiști mult timp după miezul nopții.

Fata s-a prezentat la poliție la câteva ore după ce o femeie ar fi încercat să o arunce pe șinele metroului, însă nu ar fi împis-o suficient de tare, tânăra recăpătându-și repede echilibrul, salvându-și astfel, viața.

Incidentul s-a întâmplat în jurul orei 15, cu câteva ore înainte ca femeia criminală să reușească să-și pună planul diabolic în aplicare.

Pe acelaşi subiect

O tânără de 25 de ani a murit, după ce o femeie a împins-o pe șinele de metrou, la stația Dristor 1. Poliția a transmis semnalmentele criminalei și a rugat populația să participe la identificarea ei. Semnalmente femeii sunt următoarele: vârsta 40 - 45 ani, aproximativ 1,70 metri, constituție slabă, ten deschis, pomeți proeminenți. La momentul respectiv era îmbrăcată în jachetă scurtă de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, pe cap purta o eșarfă bleumarin închis care îi acoperea părul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » O altă tânără a fost împinsă spre șine, la metrou, de femeia criminală. Polițiștii cer de urgență ajutorul populației!