Antena Meniu Search
x

El e bărbatul acuzat că îşi dădea pantalonii jos în faţa unei şcoli din Cluj. A făcut primele declaraţii după ce a fost prins

Bărbatul acuzat că îşi dădea pantalonii jos în faţa unei şcoli din Cluj a fost prins. El a fpcut primele declaraţii şi încearcă să se apere de toate acuzaţiile. Suspectat că a acostat mai multe fetiţe, a primit mandat de reţinere de 24 de ore.

Bărbatul acuzat că îşi dădea pantalonii jos în faţa unei şcoli din Cluj a fost prins. El a fpcut primele declaraţii şi încearcă să se apere de toate acuzaţiile. Suspectat că a acostat mai multe fetiţe, a primit mandat de reţinere de 24 de ore.

Potrivit Poliţiei Judeţene Cluj, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru două infracţiuni de corupere sexuală împotrivă minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri, urmând ca la expirarea ordonanţei de reţinere să fie dus în instanţă. "La data de 24 aprilie a.c., la nivelul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «corupere sexuală a minorilor». Poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea acestei fapte, ca fiind un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca.", anunţa Poliţia Cluj. 

Bărbatul suspectat că agresa sexual eleve în zona şcolii Iuliu Hațieganu se numește Lukacs Miklos Arthur şi are 36 de ani. El spune că nu știe despre ce este vorba și nici de unde a pornit toată această poveste. Se consideră nevinovat.

Într-o declaraţie pentru Ziare de Cluj, bărbatul spune: "Nu știu, chiar habar nu am. Ce știu este că am fost acolo lângă o școală, am parcat pentru că mi-a sunat telefonul, am stat lângă șosea, a venit o doamnă mai în vârstă că ce fac acolo, m-a luat așa la întrebări, eu eram nervos și i-am spus să mă lase în pace și am plecat. Mai mult nu știu."

Bărbatul e căsătorit şi tată a doi copii.

Cercetările poliţiştilor au pornit după ce o învăţătoare de la Şcoala ”Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca a postat pe o reţea de socializare informaţii despre un bărbat care acosta eleve şi i-a fotografiat maşina, apoi a trimis pozele la Poliţie.

"Atenţie părinţi. Vreau să vă aduc la cunoştinţă un incident petrecut lângă şcoala unde ne desfăşurăm semi-internatul. Joi şi vineri dimineaţă (19 – 20 aprilie - n.a.) un individ parcat într-o maşină pe trotuarul de lângă şcoală, a abordat doua fetiţe (una din clasa noastră, iar cealaltă din altă clasa a IV-a). Şi-a coborât pantalonii şi le-a întrebat dacă vor să-l însoţească. Azi am reuşit să îl identificam. L-am abordat, am pozat maşina şi pe el. Am anunţat Poliţia, care a spus ca va pune maşina sub urmărire.", se arată în postarea învăţătoarei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » El e bărbatul acuzat că îşi dădea pantalonii jos în faţa unei şcoli din Cluj. A făcut primele declaraţii după ce a fost prins