Antena Meniu Search
x

Cazul tânărului decapitat din Olt ia o turnură TERIBILĂ! Cele mai GROAZNICE bănuieli ale anchetatorilor se CONFIRMĂ! Autorul ar fi un PRIETEN al băiatului!

Cazul tânărului din Olt, găsit decapitat într-un șant de la marginea drumului are o evoluție înfricoșătoare.

Cazul tânărului din Olt, găsit decapitat într-un șant de la marginea drumului are o evoluție înfricoșătoare.

După ce anchetatorii au schimbat încadrarea faptei la omor, considerând că există dubii în privința morții băiatului, acum au deja un suspect și ar deține imagini în care apare victima în compania acestuia.

Inițial, polițiștii au presupus că vinovate de moartea băiatului de 14 ani ar fi animalele sălbatice, care aparent l-ar fi ucis și decapitat, după ce acesta s-a prăbușit pe drum, din motive pe atunci necunoscute.

Pe acelaşi subiect

Iată că, pe parcursul zilei, criminaliștii au descoperit detalii teribile, care au dus la schimbarea încadrării faptei la omor, apoi la identificarea unui suspect, bănuit că a comis grozăvia.

Potrivit unor surse din anchetă, Daniel, victima în acest caz, s-a întâlnit cu puțin timp inainte de petrecerea grozăviei cu un prieten, în vârstă de 20 de ani, cu care s-ar fi îndreptat spre o stație Peco din localitate. Acolo, amândoi ar fi fost văzuți împreună. La un moment dat, ce-i doi s-ar fi luat la ceartă pe drumul de întoarcere, iar prietenul său l-ar fi atacat cu un cuțit, aproape decapitându-l.

Potrivit aceleiași surse, ucigașul și-a părăsit victima în mijlocul drumului și a plecat acasă. Băiatul s-a prăbușit în drum fără suflare, animalele sălbatice completând peisajul grotesc, separând complet capul victimei de trup.

Cazul a zguduit din temelii județul Olt, dar mai ales comunitatea din Brastavățu, unde oameni sunt pur și simplu terifiați că cineva a putut să facă așa ceva în comuna lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cazul tânărului decapitat din Olt ia o turnură TERIBILĂ! Cele mai GROAZNICE bănuieli ale anchetatorilor se CONFIRMĂ! Autorul ar fi un PRIETEN al băiatului!