Antena Meniu Search
x

UCIGAŞUL tânărului decapitat din Olt i-a trimis pe poliţişti să răscolească toate veceurile din comună după arma crimei. SFIDARE MAXIMĂ

Tânărul de doar 20 de ani, care a comis cea mai feroce crimă din ultima vreme, face un gest de sfidare incredibilă la adresa autorităţilor.

Tânărul de doar 20 de ani, care a comis cea mai feroce crimă din ultima vreme, face un gest de sfidare incredibilă la adresa autorităţilor. Arestat pentru acuzaţia de omor deosebit de grav, ucigaşul tânărului decapitat din Olt i-a trimis pe poliţişti să răscolească toate veceurile din comună.

El este UCIGAŞUL tânărului DECAPITAT din Olt. Tânărul de 20 de ani umbla permanent cu un cuţit la el, iar prietenii lui erau convinși că va ajunge în pușcărie

Asasinul a mărturisit crima abominabilă şi a spus că a aruncat arma crimei într-o fosă din comună, dar a refuzat să precizeze care, aşa că anchetatorii s-au văzut puşi în ipostaza halucinantă de a căuta arma crimei în toate veceurile din comună.

Pe acelaşi subiect

Totuşi, cazul bizar al tânărului găsit decapitat pe un drum prăfuit din județul Olt a fost rezolvat de criminaliști într-un timp record. De la ipoteza în care victima ar fi fost sfâșiată și decapitată de animale, s-a ajuns foarte rapid la o crimă cum rar s-a mai văzut în România.

Cazul tânărului decapitat din Olt ia o turnură TERIBILĂ! Cele mai GROAZNICE bănuieli ale anchetatorilor se CONFIRMĂ! Autorul ar fi un PRIETEN al băiatului!

Ucigașul are doar 20 de ani, însă a comis o crimă cu atâta ferocitate, încât i-a uimit până și pe polițiștii care au anchetat cazul. Și-a înjunghiat în gât victima cu așa forță, încât sărmanul băiat n-a avut nici cea mai mică șansă de supraviețuire, după care a lăsat cadavrul în drum și și-a văzut liniștit de treaba. Animalele au terminat ce a început criminalul, separând complet capul victimei de trunchi.

Întorsătură ŞOCANTĂ în cazul tânărului din Olt găsit DECAPITAT, în șanţ! Anunţul făcut de anchetatori este de-a dreptul ÎNSPĂIMÂNTĂTOR

Anchetatorii l-au interogat o bună perioadă de timp, în care tânărul și-a recunoscut abominabila faptă, motivând că victima l-a înjurat de mamă. GALERIE FOTO cu UCIGAŞUL tânărului decapitat!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » UCIGAŞUL tânărului decapitat din Olt i-a trimis pe poliţişti să răscolească toate veceurile din comună după arma crimei. SFIDARE MAXIMĂ