Antena Meniu Search
x

Întorsătură ȘOCANTĂ în cazul tânărului din Olt găsit DECAPITAT, în șanț! Anunțul făcut de anchetatori este de-a dreptul ÎNSPĂIMÂNTĂTOR

Informație de ultimă oră în cazul tânărului din Olt găsit mort, decapitat, într-un șanț de lângă marginea drumului.

Informație de ultimă oră în cazul tânărului din Olt găsit mort, decapitat, într-un șanț de lângă marginea drumului.

S-a schimbat încadrarea de la ucidere din culpă în omor, ceea ce înseamnă că anchetatorii au motive să creadă că nu animalele sălbatice sunt autoarele grozăviei și au deja un suspect. Simplul gând că cineva din comună ar putea face așa ceva, i-a adus deja la disperare pe localnici.

Trebuie să citeşti şi: Cazul tânărului decapitat din Olt ia o turnură TERIBILĂ! Cele mai GROAZNICE bănuieli ale anchetatorilor se CONFIRMĂ! Autorul ar fi un PRIETEN al băiatului!

Pe acelaşi subiect

Polițiștii precizează că este foarte posibil ca, până la finalul anchetei, să se revină la ipoteza atacului unor animale sălbatice, dar, momentan, în circumstanțele existente, abordează posibilitatea omorului.

O descoperire înfricoșătoare a fost făcută azi, in Olt. Un băiat in varsta de 14 ani a fost gasit decapitat la marginea localitatii Brastavatu. Daniel a fost vazut ultima oara la o bezinarie din zona, iar de atunci nimeni nu l-a mai vazut.

Timp de cateva ore nimeni nu a stiut despre cine este vorba, insa, cand a fost gasit si capul aruncat la 100 de metri departare, a fost identificata si persoana.

Rudele copilului au venit intr-un suflet la fata locului, iar cand au aflat ca este vorba de băiatul lor Daniel, au lesinat cu toții. Oamenii sunt socati si cred ca Daniel a fost omorat.

Rudele lui Daniel nu au anuntat aseara disparitia copilului pentru ca nu era prima data cand ar fi plecat de acasa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Întorsătură ȘOCANTĂ în cazul tânărului din Olt găsit DECAPITAT, în șanț! Anunțul făcut de anchetatori este de-a dreptul ÎNSPĂIMÂNTĂTOR