Antena Meniu Search
x

Video "El se plimbă şi fata mea putrezeşte". Tânărul care a curmat viaţa Andradei, după ce a urcat la volan beat şi fără permis, lăsat liber. Filmul tragediei din Mehedinţi

Justiţia din România comite greşeală după greşeală! Tânărul de 21 de ani, care în seara de Ajun a ucis o fată de 16 ani, după ce a condus beat şi fără permis de conducere, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Familia Andradei îşi caută acum dreptatea, iar cea mai bună prietenă a fetei, care era cu ea în maşină în noaptea tragediei, retrăieşte cu groază momentul impactului.

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 11:49

Vezi și

Mama fetei: Criminalul este în liberate, deci pur şi simplu nu îmi vine să cred. 

Este mărturia cutremurătoare a mamei Andradei. Copila ei, în vârstă de 16 ani, s-a stins din viaţă în Ajunul Crăciunului, în maşina condusă de un amic al fetei, care s-a urcat beat şi fără permis de conducere la volan. Familia a primit o altă lovitură dură, după ce şi-a pierdut fata. Individul, vinovat de moartea Andradei, a fost plasat de autorităţi sub control judiciar.

Mama fetei: Nu e nicio lege, pur şi simplu nu e nicio lege. El stă bine mersi şi se plimbă, n-are nimic şi fata mea putrezeşte. 

Andrada avea doar 16 ani, era premianta clasei şi îşi dorea să ajungă poliţistă. O fată sociabilă, cu mult bun simţ şi mult umor...

Pe acelaşi subiect

Mama fetei: Când mă vedea supărată: A mami, păi ce ai? Îmi spunea câte o glumă, îmi arăta.

Andrada a murit la 16 ani, în pragul Crăciunului, din cauza unui şofer băut. Visa să devină poliţistă

În seara în care destinul i-a fost curmat brusc, Andrada s-a urcat în maşină cu Ionuţ - şoferul în vârstă de 21 de ani, fratele lui şi o prietenă de-a fetei. Aceasta din urmă, retrăieşte cu groază momentul tragediei...

Colega fetei: Tot ce-mi aduc aminte...Am văzut pomi şi bubuituri foarte mari. I-am zis în glumă... e de plecat, am plecat, dar de întors... cine ştie.

Tot ea îşi aminteşte că individul a consumat mult alcool, atât înainte de a se urca la volan, cât şi în timpul cursei mortale.

Colega Andradei: A ieşit şi în test şi chiar a băut. Şi a băut în maşină. 

Mama fetei: A ştiut că nu ştie să conducă, că n-are carnet, e mort de beat, de ce s-a urcat la volan.

Colega Andradei: El ne aştepta pe o uliţă de sat, restrasă, cu maşina. 

De acolo au plecat pe câmp, iar cei doi fraţi au făcut schimb de locuri. Astfel, fratele cel mic a ajuns pe locul şoferului pentru câteva momente. După mai multe ture pe terenul accidentat, tânărul de 21 de ani s-a urcat din nou la volan.

Colega Andradei: Maşina acoperită de noroi, nu s-a mai văzut drumul, mergea cu capul pe geam.

Trupul fetei a fost aruncat din maşină, după impact

În câteva clipe se întâmplă tragedia. Maşina ajunge în sanţ, iar trupul fetei de 16 ani este aruncat la câţiva metri distanţă. Primul care a alergat spre Andrada, a fost chiar şoferul inconştient. 

Colega Andradei: Era lângă ea şi striga în gura mare să sunăm la 112 că a omorât fata, îl mănâncă puşcăria. 

Fata încă mai respira şi putea fi salvată însă, speriaţi de ce li s-ar putea întâmpla, prietenii Andradei nu au sunat la 112. 

Colega Andradei: Da, da, da...respira. Am sunat un alt băiat, spunându-i doar că e moartă, să vină la spălătorie că e moartă. Au venit trei băieţi şi unul dintre ei a sunat la 112. Nu mai ştiam de noi, nu mai realizam ce se întâmplă. 

Andrada o să fie înmormântată joi, în rochie de mireasă

Atunci Ionuţ, şoferul de ocazie, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Când termenul a expirat... tânărul a fost eliberat.  

Marian Valon, avocatul tânărului: Lipsă de experienţă, ce să vă zic? Regretă profund toate cele întâmplate, este în stare de şoc. 

Andrada o să fie înmormântată joi, în rochie de mireasă, după dorinţa familiei. 

În camera ei au rămas acum doar ghiozdanul şi ursuleţul de pluş, pe care copila îl îmbrăţişa de fiecare dată când era speriată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "El se plimbă şi fata mea putrezeşte". Tânărul care a curmat viaţa Andradei, după ce a urcat la volan beat şi fără permis, lăsat liber. Filmul tragediei din Mehedinţi