Antena Meniu Search
x

Doi elevi de la un liceu din Reghin, găsiţi în comă alcoolică într-o sală de clasă

Doi elevi de la un liceu din Reghin au fost găsiţi în comă alcoolică într-o sală de clasă după ce au băut pe drumul către şcoală.

Doi elevi de la un liceu din Reghin, găsiţi în comă alcoolică într-o sală de clasă
Doi elevi de la un liceu din Reghin, găsiţi în comă alcoolică într-o sală de clasă - Arhivă

Doi elevi de la un liceu din Reghin au fost găsiţi în comă alcoolică într-o sală de clasă după ce au băut pe drumul către şcoală.

Totul s-a întâmplat la Grupul Şcolar 'Petru Maior' din Reghin, în urmă cu câteva zile.

Elevii ar fi consumat băuturi alcoolice acasă, dar şi pe drumul către liceu, iar în momentul în care au ajuns la şcoală, au chiulit de la prima oră şi au mers într-o clasă goală pentru a dormi.

Profesorul de serviciu i-a găsit pe elevi, în comă alcoolică, şi a sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

'Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile. Cei doi elevi au lipsit de la ora de practică, care era de la 8,00 la 9,00. Aceştia au fost descoperiţi într-o sală de clasă aproape în comă alcoolică de către profesorul de serviciu. Au fost duşi în cancelaria şcolii unde li s-a făcut rău şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Au fost chemaţi părinţii, iar unul dintre elevi a ameninţat că se sinucide. În acest condiţii a fost trimis la Clinica de Psihiatrie din Târgu Mureş. În astfel de cazuri sunt mai multe tipuri de sancţiuni, de la scăderea notei la purtare, până la transferul la alte unităţi de învăţământ sau exmatricularea pe timp de o săptămână. Comisia de disciplină a Liceului 'Petru Maior' va decide ce sancţiuni se vor dicta, în funcţie de abaterile pe care cei doi le-au săvârşit sau nu', a declarat Ioan Macarie, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş.

Unul dintre elevi a ajuns la spitalul din Reghin, iar altul la Clinica de Psihiatrie din Târgu Mureş, după ce a ameninţat că se va sinucide.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Doi elevi de la un liceu din Reghin, găsiţi în comă alcoolică într-o sală de clasă