Antena Meniu Search
x

Video "Era mai mult leșinată". O elevă din Bucureşti a fost bătută în curtea şcolii. Venită să o salveze, mama ei a fost şi ea lovită

O mamă și fiica ei au fost bătute în fața unei școli din București, în miezul zilei, când cea mică ieșea de la ore. Totul s-a petrecut chiar sub ochii polițiștilor locali. De vină ar fi câteva colege de-ale copilei, dar și părinții acestora. Familia fetiței a depus o plângere la poliție și speră, acum, să se facă dreptate. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 12.02.2022, 20:05

Vezi și

Fetiţa de 11 ani ieșea de la ore şi era în faţa şcolii 95 din Bucureşti când a fost oprită de câteva colege. Au început să o înjure, iar mai apoi să o lovească cu pumnii și cu picioarele. Culmea, totul s-a întâmplat chiar sub privirile polițistului local care păzea intrarea în școală. 

Doar că n-a sărit nimeni să o ajute pe fetiţă. Când au ajuns în fața școlii, părinții au găsit-o căzută la pământ.

Mătușa fetiței: Am ajuns lângă fetiță, am luat-o în brațe, am întrebat-o ce s-a întâmplat, nu putea să vorbească, era mai mult leșinată...

Lovite în curtea şcolii

Pe acelaşi subiect

Nici mama fetei nu a scăpat de violențe. Când a ajuns în fața școlii, o ploaie de pumni s-a abătut asupra ei, de această dată din partea părinților agresoarelor.    

Mama fetiței: A venit o femeie, care spune că e mama copiilor și mi-a băgat mâna în păr... Și au venit mai multe mâini în părul meu! Nu le cunoaștem, nu știm cine sunt!

Bogdan Dinu, reporter Observator: După ce rudele au depus plângere, polițiștii de la Secția 11 au identificat agresoarele și au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Alături de procurori încearcă să afle de la ce a pornit conflictul.

Scandalul a ajuns până la urechile inspectorilor școlari, care au cerut să se organizeze o întâlnire între părinții elevelor și profesorii diriginți.

Larisa Gojnete, Inspectoratul Școlar București: Situația va fi analizată la nivelul comisiei de disciplină  pentru a se stabili măsurile ce se impun a fi luate.

La discuție ar urma să participe inclusiv directoarea școlii, care a refuzat să comenteze incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » "Era mai mult leșinată". O elevă din Bucureşti a fost bătută în curtea şcolii. Venită să o salveze, mama ei a fost şi ea lovită