Antena Meniu Search
x

Video Bătaie şi ameninţări în faţa unei şcoli din Bucureşti. O mamă şi fiica ei au fost bătute de mai multe colege

Bătaie cu pumnii și picioarele între mai multe adolescente, în faţa unei şcoli din Bucureşti. Păruiala elevelor a avut loc ieri și a fost filmată cu telefonul mobil chiar de către colegii fetelor care se amuzau pe baza incidentului. Mama fetei a fost şi ea lovită. 

de Redactia Observator

la 11.02.2022, 12:31

Vezi și
  • Informaţii şi imagini primite pe Fii Observator

Altercaţia a izbucnit chiar în faţa şcolii generale nr.95 din Capitală. O fata în vârstă de 11 ani a fost bătută de către 3 colege. Motivul? Invidia. Şi de parcă nu era suficient, părinţii fetelor au sărit să o bată şi pe mama fetiţei deja agresate. 

Din imaginile primite pe Fii Observator se vede cum fata este bătută cu pumnii şi cu picioarele de mai multe colege. Ba mai mult, acestea o trag de păr şi o ameninţă. La un moment dat un bărbat încearcă să le despartă, însă fără reuşită. Cu greu, la intervenţia unui poliţist acestea au reuşit să se calmeze. 

Via Fii Observator: Fetiţa de 11 ani, elevă la școala generală nr. 95, din sectorul 3, a fost bătută de 3 colege de școală în incinta şi in afara școlii. Iar părinții fetelor au sărit şi au bătut-o şi pe mama fetiţei bătute, care este operată pe cord deschis.Motivul se pare ca este invidia între copii. Fetița bătută a fost la spital pentru investigatii, are mâna în gips şi este în stare șoc. O să vă rog să vă uitaţi şi la poliția comunitară cum nu lua nicio măsurp, doar se uita.

Incidentul vine după ce ieri cinci fete și-au împărțit pumni și picioare pe o stradă din Focșani. Două dintre ele s-ar fi îndrăgostit de același băiat. Păruiala elevelor a fost filmată cu telefonul mobil, iar în urma apariției imaginilor în mass-media locală, poliția s-a autosesizat și face cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Bătaie şi ameninţări în faţa unei şcoli din Bucureşti. O mamă şi fiica ei au fost bătute de mai multe colege