Antena Meniu Search
x

Video “Fă, eu pe tine te omor, că tu semeni cu tac-tu. Eu te omor”. Fetiță de doi ani din Constanța, bătută cu bestialitate de propria mamă. Femeia a fost reținută

O fetiță de doar doi ani din Constanța este bătută cu bestialitate de mamă, supărată că a fost părăsită de tatăl copilului. Fără milă, femeia îi aplică corecții și chiar o amenință cu moartea.

de Monica Palade

la 09.01.2022, 07:38

Vezi și

Imaginile au fost postate pe internet de o rudă, iar poliția s-a autosesizat după ce acestea s-au viralizat în spațiul public. Mama de 29 de ani a fost dusă la audieri, iar mai târziu a fost reținută pentru 24 de ore, informează reporterul Observator Andreea Filip. 

Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021. În cele două clipuri, femeia este auzită spunând: “Fă, eu pe tine te omor, că tu semeni cu tac-tu. Eu te omor. Ia de aici, a vrut tac-tu turcoaică? Unde e cuțitul să o tai”.

În ciuda lacrimilor copilei, mama nu este deloc impresionată, dimpotrivă, continuă să o lovească. Pe lângă copila de doi ani, femeia mai are doi copii de 5 și 8 ani, care au fost preluați de reprezentanții D.G.A.S.P.C. Constanța. Tatăl copiilor este plecat din țară. 

Ce spun polițiștii

Pe acelaşi subiect

În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observă cum o persoană aduce injurii și exercită acte de violență asupra unei minore, vă comunicăm următoarele:

În cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au luat la cunoștință despre imaginile de pe o rețea de socializare și au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, iar minora agresată, în vârstă de 2 ani, este fiica acesteia.

Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021.  În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei. 

Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de reprezentanții instituției, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială. 

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun. Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informației din Poliția Română, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Reținută pentru 24 de ore

După audieri, femeia care și-a bătut fiica a fost reținută pentru 24 de ore, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa.

“Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. În cursul zilei de mâine, aceasta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare”, a anunţat IPJ Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » “Fă, eu pe tine te omor, că tu semeni cu tac-tu. Eu te omor”. Fetiță de doi ani din Constanța, bătută cu bestialitate de propria mamă. Femeia a fost reținută