Antena Meniu Search
x

Foto Călăul cu chip de tată: O fetiţă de 3 ani a fost salvată din ghearele morții, după ce a fost răpită de bărbatul care şi-a ucis soţia, în SUA

O fetiță de trei ani a fost salvată de ofițerii de poliție din Tennessee, după ce tatăl ei i-a ucis mama în Carolina de Nord și a răpit copilul.

de Redactia Observator

la 08.01.2022, 15:54

O fetiţă de 3 ani a fost salvată din ghearele morții, după ce a fost răpită de bărbatul care şi-a ucis soţia
O fetiţă de 3 ani a fost salvată din ghearele morții, după ce a fost răpită de bărbatul care şi-a ucis soţia - Facebook; Rutherford County Sheriff’s Office

Brent Bockes, în vârstă de 50 de ani, a fost arestat miercuri de adjuncții de la Biroul Șerifului din județul Rutherford. Bockes, care are antecedente penale extinse legate de abuzul domestic, este acuzat de crimă de gradul I, ca urmare a morții soției sale, Deana „Missy” Bockes, în vârstă de 48 de ani, conform Daily Mail

Fiica sa, Riley Harper Bockes, a fost găsită nevătămată într-un motel din Tennessee. Polițiștii au împărtășit joi o fotografie cu Riley mâncând pizza alături de oamenii legii, în timp ce aștepta reunirea ei cu familia mamei sale, care a fost amânată din cauza unei furtuni de iarnă.

Bărbatul avea antecedente nu doar pentru violenţă domestică

Şeful poliției din Sanford Vincent Frazer a declarat într-un comunicat de presă miercuri seara că ofițerii care s-au dus la o casă din blocul 3000 din Lee Boulevard din Sanford, Carolina de Nord, miercuri devreme după-amiază, pentru a verifica dacă Deana Bockes este bine, au găsit-o moartă în casă. Deși cauza decesului nu a fost dezvăluită, poliția a spus că investighează moartea ca pe o omucidere.

Pe acelaşi subiect

Câteva ore mai târziu, poliţiştii din județul Rutherford au găsit o mașină furată care a fost implicată într-un accident pe Interstate 24 în Murfreesboro, Tennessee. Oamenii legii au verificat numărul plăcuței de înmatriculare și au aflat că este aceeași mașină menționată în Alerta Amber legată de răpirea lui Riley. Autoritățile au spus că Brent Bockes mersese cu acea mașină, iar cei doi au fugit de la fața locului după impact. 

Poliţiştii au folosit câinii K-9 pentru a depista suspectul de crimă, dar și pe fiica lui dispărută, care au fost găsiți ambii la motelul Select Inn. 

Mama ei, Cheryl Brown, a spus că relația Deanei cu Brent, soțul ei de cinci ani, a fost una tulbure. ''Ar putea fi cel mai bun tip din lume sau ar putea fi cea mai violentă persoană din jur'', a spus ea despre ginerele ei.

Înregistrările instanței indică faptul că Brent a fost condamnat anul trecut pentru agresiune asupra unei femei, dar nu este clar dacă victima din acel caz a fost soția sa. El se confruntase cu acuzații suplimentare, inclusiv agresiune prin strangulare și abuz asupra copiilor, dar acestea fuseseră respinse. Bărbatul are, de asemenea, 14 acuzații pe rol în două județe, inclusiv conducere sub influență, rezistență la arestare și abuz asupra copiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Mapamond » Călăul cu chip de tată: O fetiţă de 3 ani a fost salvată din ghearele morții, după ce a fost răpită de bărbatul care şi-a ucis soţia, în SUA