Antena Meniu Search
x

Mamă şi fiică, găsite moarte în casă, în Bihor. Femeile nu mai fuseseră văzute de la Crăciun

de Monica Palade

la 08.01.2022, 11:06

Mamă şi fiică, găsite moarte în casă, în Bihor. Femeile nu mai fuseseră văzute de la Crăciun - Shutterstock

O mamă şi o fiică din localitatea bihoreană Brusturi au fost găsite moarte una lângă alta, în pat, în casa lor, în cursul zilei de vineri. Din primele informaţii nu ar exista suspiciuni legate de vreo posibilă infracţiune. Cel mai probabil femeile au murit intoxicate cu monoxid de carbon.

Au murit cu zile în casă

Femeia de 84 de ani şi fiica-sa de 47 de ani nu mai fuseseră văzute de la Crăciun de vecini. La faţa locului a fost trimis un echipaj al SMURD, care însă n-a mai putut face nimic pentru victime. Cele două erau decedate de ceva vreme.

"Polițiștii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la imobilul în care locuiau cele două femei. Acestea, mamă și fiică, de 84 și 47 de ani, au fost găsite decedate în locuință. Cele două femei nu prezentau urme vizibile de vio lență, în prezent neexistând suspiciunea că ar fi fost victimele vreunei infracțiuni. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei", a precizat comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, pentru Bihoreanul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mamă şi fiică, găsite moarte în casă, în Bihor. Femeile nu mai fuseseră văzute de la Crăciun