Antena Meniu Search
x

Familia Regală petrece sărbătorile la Săvârşin. Programul Majestăţii Sale Custodele Coroanei de Crăciun şi Anul Nou

Majestatea Sa Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Consort vor petrece sărbătorile de iarnă la Castelul Regal de la Săvârşin de Crăciun şi Anul Nou. Alături de aceştia vor fi prezente şi Alteţele Lor Regale Principesa Elena, Principesa Sofia şi Principesa Maria.

de Redactia Observator

la 19.12.2022 , 17:23

Familia Regala a Romaniei
Familia Regală petrece sărbătorile la Săvârşin - Facebook / Familia Regala a Romaniei

Sărbătorile de iarnă vor fi petrecute de Familia Regală a României la Săvârşin, întâmpinând colindători, oferind diferite cadouri familiilor din localitate, dar şi participând la diferite evenimente caritabile din această perioadă. 

Programul Familiei Regale a României de sărbători

În ziua de 21 decembrie 2022, în intervalul orar 11.00-11.30, Familia Regală va primi colindători la Săvârşin, în Satul Regal. Va fi prezent Ansamblul folcloric Crişana din Oradea.

Articolul continuă după reclamă

În ziua de 22 decembrie 2022, la ora 11.00, Majestatea Sa Margareta, alături de Alteţa Sa Regală Principesa Elena, va oferi cadouri şi pachete de Crăciun unor familii din Săvârşin. Cadourile vor fi oferite cu sprijinul Profi, Băncii Transilvania, Reţelei Private de Sănătate Regina Maria şi Guala Pack Nădab.

Pe acelaşi subiect

În aceeaşi zi, de la ora 14.00, în Satul Regal, Familia Regală va primi o delegaţie a oraşului Sinaia condusă de primarul localităţii, iar de la ora 17.00, va oferi cadouri angajaţilor de la Castelul Regal şi Ocolul Silvic din Săvârşin.

În ziua de 23 decembrie 2022, la ora 11.00, Majestatea Sa Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Consort vor participa la donaţia de echipamente medicale pentru centrul medical de permanenţă din Săvârşin. Echipamentele medicale au fost oferite cu sprijinul Reţelei Private de Sănătate Regina Maria.

În aceeaşi zi, de la ora 12.00, Majestatea Sa va prezenta presei bradul din Salonul mare al castelului şi masa de Crăciun din Sufrageria mare. De la ora 14.30, Familia Regală va primi, în Satul Regal, un grup de colindători din Cluj-Napoca.

În Ajunul Crăciunului, în ziua de 24 decembrie 2022, la ora 12.00, Dubaşii din Săvârşin vor fi aşteptaţi în piaţa cu fântână din incinta Satului Regal.

În dimineaţa zilei de 25 decembrie 2022, de la ora 11.30, Familia Regală va participa, la Catedrala Arhiepiscopală „Sfânta Treime” din Arad, la slujba de Crăciun oficiată de Înaltpreasfinţitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului. Cu această ocazie, Înaltpreasinţia Sa va conferi Majestăţii Sale Custodele Coroanei şi Alteţei Sale Regale Principele Consort disctincţia eparhială Crucea Sfântul Ierarh “Sava Brancovici”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun şi Anul Nou, la Castelul Săvârşin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Evenimente » Familia Regală petrece sărbătorile la Săvârşin. Programul Majestăţii Sale Custodele Coroanei de Crăciun şi Anul Nou