Antena Meniu Search
x

Casa Regală a României participă la funeraliile Elisabetei a II-a. Principesa Margareta se va întâlni cu regele Charles al III-lea la o recepție oficială

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, şi ASR Principele Consort participă, duminică, la Palatul Buckingham, la recepţia de Stat, oferită de Regele Charles al III-lea şi de Majestatea Sa Regina Consoartă, informează Familia Regală a României. Sursa citată precizează că, în cursul serii, Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu, împreună cu Principesa Elena şi soţul său, Alexander Nixon, se vor închina la catafalcul Reginei Elisabeta a II-a, la Parlamentul Britanic, în Westminster Hall, notează Agerpres.

de Redactia Observator

la 18.09.2022, 21:25

Principesa Margareta și regele Charles al III-lea sunt verișori îndepărtați
Principesa Margareta se întâlni cu regele Charles al III-lea la o recepție oficială - Facebook

Custodele Coroanei şi Principele Consort au sosit la Londra sâmbătă, pentru a participa la Funeraliile de Stat ale Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Irlandei de Nord. 

"Majestatea Sa Custodele Coroanei și ASR Principele Consort iau parte duminică, 18 septembrie, la Palatul Buckingham, la Recepția de Stat oferită de Majestatea Sa Regele Charles al III-lea și de Majestatea Sa Regina Consort.

În cursul serii, Majestatea Sa Margareta și ASR Principele Radu, împreună cu ASR Principesa Elena și soțul său, ES dl Alexander Nixon, se vor închina la catafalcul Majestății Sale defuncte la Parlamentul Britanic, în Westminster Hall.

Custodele Coroanei și Principele Consort au sosit la Londra sâmbătă, 17 septembrie 2022, pentru a participa la Funeraliile de Stat ale Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord. Vom reveni cu detaliile zilei de luni, ziua Funeraliilor de Stat", se arată în mesajul Casei Regale a României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Casa Regală a României participă la funeraliile Elisabetei a II-a. Principesa Margareta se va întâlni cu regele Charles al III-lea la o recepție oficială