Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fată de 16 ani, abuzată şi sechestrată de unul dintre cei mai periculoşi interlopi din Iaşi

O fată în vârstă de 16 ani a fost abuzată şi sechestrată de unul dintre cei mai periculoşi interlopi din Iaşi după ce s-a întâlnit cu bărbatul într-un club de fiţe.

de Redactia Observator

la 30.11.2018 , 11:58

Fata de 16 ani a fost abuzată şi sechestrată de Jan Buliga, un interlop din Iaşi Fata de 16 ani a fost abuzată şi sechestrată de Jan Buliga, un interlop din Iaşi - ziaruldeiasi.ro

O fată în vârstă de 16 ani a fost abuzată şi sechestrată de unul dintre cei mai periculoşi interlopi din Iaşi după ce s-a întâlnit cu bărbatul într-un club de fiţe.

Recent eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu, fiind condamnat în anul 2008 la 13 ani de închisoare, interlopul Jan Buliga nu a rezistat foarte mult timp în libertate.

Joi, 29 noiembrie, judecătorii din Iaşi au emis pe numele lui Buliga un nou mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzaţiile de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul cunoscut în lumea interlopă din Iaşi a mers într-un club de fiţe din oraş, acolo unde a întâlnit o adolescentă în vârstă de 16 ani pe care a dus-o acasă, acolo unde a abuzat-o în mai multe rânduri.

Pe acelaşi subiect

Totul s-ar fi întâmplat la sfârşitul lunii octombrie, iar martori au fost patru prieteni ai fetei care nu au suflat nicio vorbă despre ceea ce s-a întâmplat de frica interlopului.

Interlop din Iaşi, arestat după ce a abuzat o fată

La rândul ei, nici adolescenta de 16 ani nu a depus plângere la Poliţie.

În urmă cu câteva zile, adolescenta a fost prinsă, din nou, de interlop, în faţa unui club din Iaşi.

Tânăra a fost luată cu forţa şi dusă acasă la interlop, în comuna Miroslava din Iaşi. Fata a fost din nou abuzată şi sechestrată şi i-a trimis mamei sale un mesaj prin care i-a cerut ajutorul.

Mama adolescentei a sunat la numărul de urgenţă 112, iar poliţiştii au reuşit să îl prindă pe interlop. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi acuzat de viol şi lipsire de libertate, iar ulterior a fost arestat preventiv.

Bărbatul nu şi-a recunoscut fapta, iar singura lui declaraţie dată în faţa anchetatorilor a fost că totul este o înscenare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Fată de 16 ani, abuzată şi sechestrată de unul dintre cei mai periculoşi interlopi din Iaşi