Antena Meniu Search
x

Video Femeie atacată cu sălbăticie de un recidivist în centrul oraşului Arad. Nimeni nu a intervenit să o salveze. "Poliţia nu îşi face treaba"

O angajată a Primăriei din Arad a fost bătută cu sălbăticie, în centrul oraşului, de un recidivist, eliberat condiţionat. Femeia nu îl cunoştea şi nu are habar de ce bărbatul a atacat-o. 

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 08:36

Vezi și

Femeia a fost lovită cu pumnii, cu picioarele, dar şi cu o piatră. Şi mai revoltător este faptul că, deşi erau zeci de persoane în jur, nimeni nu a intervenit să o ajute. Femeia a ajuns în stare gravă la spital şi a fost operată, însă, vor mai trece luni bune până când se va putea întoarce la serviciu.

Totul s-a întâmplat în Joia Mare, seara, în jurul orei 22:00. Arădeanca traversa strada, când un bărbat a început să o lovească din senin. Speriată şi fără să îşi dea seama ce are cu ea, femeia a luat-o la fugă.

Bărbatul a atacat-o din senin pe femeie

Victima: Eu am luat-o la fugă pe trecerea de pietoni. El când a văzut că am luat-o la fugă, m-a ajuns. A început să mă lovească cu mâinile peste faţă, peste piept, peste cap, până am căzut într-un rond de flori.

Pe acelaşi subiect

Femeia a fost lovită cu brutalitate în văzul mai multor oameni care treceau pe stradă. Şocant este că aceştia au ignorat totul.

Soţul victimei: Absolut nimeni. Singura persoană care intervenit a fost o bătrână de aproximativ 70 de ani, care a început să strige şi doi angajaţi, cărora ţin să le mulţumesc şi acum, care s-au luat după el.

Locul în care a avut loc agresiunea nu este ferit de văzul lumii. În apropiere există o staţie de taxi, dar şi câteva magazine.

 Taximetrist: Sălbăticie în oraşul ăsta. Poliţia nu îşi face treaba.

Femeia a ajuns la spital cu numeroase fracturi

Simina Roz, purtător de cuvânt spitalul judeţean Arad: A fost internată şi operată mai apoi pentru fractura la şold, iar acum se află sub supraveghere medicală în secţia clinică ortopedie şi traumatologie.

Bătăuşul a fost identificat de oamenii legii şi este un recidivist. A fost condamnat în 2019 pentru tâlhărie şi distrugere, dar a fost eliberat condiţionat în luna ianuarie a acestui an.

Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad: Pe numele acestuia, magistraţii Judecătoriei Arad au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală. 

Femeia va rămâne în spital câteva săptămâni şi, cel mai probabail, va avea nevoie de luni de zile de recuperare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Femeie atacată cu sălbăticie de un recidivist în centrul oraşului Arad. Nimeni nu a intervenit să o salveze. "Poliţia nu îşi face treaba"