Antena Meniu Search
x

Video Trei bărbaţi s-au răsturnat cu autoutilitara pe A1, în Arad. Toată marfa se împrăştiase pe autostradă

Un accident s-a petrecut, luni seară, pe autostrada Arad–Timişoara. Trei oameni au fost răniţi. O autoutilitară s-a răsturnat după ce s-a lovit de parapete, iar marfa a ajuns pe şosea. În autovehicul se aflau trei bărbaţi, din județul Prahova, care au fost transportați la spital cu răni ușoare. Aparatul alcooltest a indicat faptul că şoferul, de 47 de ani, nu consumase alcool. Accidentul a avut loc pe sensul de circulaţie către Timişoara, în apropierea localităţii arădene Sagu, iar după incident traficul s-a desfăşurat alternativ, pe o singură bandă. 

de Redactia Observator

la 11.04.2023, 07:46

Vezi și

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs pe Autostrada A 1, în judeţul Arad, pe sensul de mers către Timişoara. Mai multe echipaje medicale, de pompieri şi Poliţie au intervenit, luni seară, la accidentul rutier produs pe A1.

Accident cu trei răniţi pe A1

”Intervin pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere şi două echipaje SMURD, dintre care unul Terapie Intensivă Mobilă. În urma accidentului în care a fost implicat un microbuz, au rezultat 3 victime de sex masculin, conştiente, cooperante, neîncarcerate”, a transmis ISU Arad. Victimele au fost evaluate medical la locul evenimentului şi transportate la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Trei bărbaţi s-au răsturnat cu autoutilitara pe A1, în Arad. Toată marfa se împrăştiase pe autostradă