Antena Meniu Search
x

Tată şi fiu, la un pas să ardă de vii în casă, din cauza unei lumânări nesupravegheate. Bărbatul a suferit arsuri serioase pe faţă

Un bărbat din municipiul Giurgiu şi fiul său au ajuns la spital, luni după-amiază, în urma unui incendiu provocat de o lumânare lăsată nesupravegheată.

de Redactia Observator

la 17.04.2023, 16:34

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Un bărbat şi fiul său au ajuns la spital din cauza unui incendiu provocat de o lumânare lăsată nesupravegheată. Focul a fost stins de către pompieri înainte de a se extinde la întreaga locuinţă.

Incendiul a izbucnit de la o lumânare lăsată aprinsă şi nesupravegheată în camera de zi a casei de pe strada Mereni. Flăcările au cuprins obiectele din încăpere şi tavanul şi au afectat şi tavanul bucătăriei.

În plus, toţi pereţii locuinţei au fost deterioraţi de la fumul degajat. În încercarea de a stinge incendiul, bărbatul în vârstă de 54 de ani a suferit arsuri la nivelul feţei. Fiul acestuia, în vârstă de 22 ani, a suferit un atac de panică. Amândoi au fost preluaţi de către echipajele medicale şi duşi la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tată şi fiu, la un pas să ardă de vii în casă, din cauza unei lumânări nesupravegheate. Bărbatul a suferit arsuri serioase pe faţă