Antena Meniu Search
x

Festivalul Comediei Romanesti si-a deschis portile

Arta, veselie si buna dispozitie. Bucurestenii si nu numai au ocazia sa asiste, timp de o saptamana, la cele mai spectaculoase piese de teatru. Oficial, Festivalul Comediei Romanesti, festCO, si-a deschis portile, in interpretarea actorilor consacrati, dar si a acelora debutanti.

Vezi și

George Mihaita a fost cel care a dat tonul comediei in Centrul Vechi al Capitalei si, totodata, a fost investit in functia de primar al "Orasului Comediei Romanesti".

Si cum a fi primar inseamna sa fii si responsabil si actiunile lui trebuie sa fie pe pe masura comediei.

“O sa construiesc autostrada suspendata a talentului. O sa construiesc o telegondola de la sala Beligan la Sala Radio. O sa maresc salariul tuturor, a doua zi dupa ce o sa mi-l maresc pe al meu”, a declarat actorul.

Festivalul Comediei Romanesti se afla la cea de-a XI-a editie si se va desfasura in perioada 16-23 iunie.

Spectacolul "Zapezile de altadata", de Dumitru Solomon, in regia lui Mircea Cornisteanu a fost si primul spectacol de teatru care a dat tonul bunei dispozitii.

Spectacol a fost pe scena, dar si pe strada. Bucurestenii au fost animati de spectacolul "Fior d'amor in Bucuresci", al Teatrului Masca, in regia lui Mihai Malaimare.

Tot in prima zi a festivalului a fost lansata si cartea dedicata Tamarei Buciuceanu, “O viata inchinata scenei”. Pe 23 iunie va avea loc Gala Comediei Romanesti, care va inchide evenimentul. La gala vor fi decernate premiile Festivalului Comediei Romanesti  si premiile Concursului de Comedie Romaneasca, editia a VIII-a. Seara se va incheia cu un spectacol sustinut de Jeremy Stockwell.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Festivalul Comediei Romanesti si-a deschis portile