Antena Meniu Search
x

Video Fetiţa de 3 ani muşcată de faţă de un câine, în Snagov, se juca pe stradă cu animalul. Patrupedul ar avea, de fapt, stăpân

O fetiţă de numai 3 ani, din Snagov, Ilfov, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacată de un câine agresiv. Copilul, care a suferit mai multe răni la nivelul feţei, a fost operat de urgenţă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală. Potrivit primelor informaţii, câinele cu pricina ar fi maidanez. Însă în urma verificărilor efectuate de poliţişti, oamenii legii ar fi dat de urma stăpânului animalului, acesta fiind un tânăr de 27 de ani.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 28.03.2023, 13:34

Vezi și

După ce doi copii au fost muşcaţi de maidanezi în Bucureşti şi Suceava, zilele trecute, o fetiţă de doar 3 ani a fost atacat luni seară de un câine aparent fără stăpân în Snagov, județul Ilfov, pe strada Intrarea Dealul Morii.

Copilul muşcat de câine a fost operat de urgenţă la Bucureşti

"Incidentul a avut loc luni seară, în jurul orei 19:00. O fetiţă de numai 3 ani se juca împreună cu animalul chiar în faţa casei, în mijlocul străzii. Un moment mai târziu, câinele ar fi sărit pe fetiţă şi ar fi muşcat-o în repetate rânduri de faţă. O vecină a sunat la 112, iar în scurt timp mai multe echipaje de poliţie, dar şi o salvare au ajuns la faţa locului şi au transportat de urgenţă copilul la spital", spune Cosmina Balint, reporter Observator.

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii Observator, copilul a suferit multiple mușcături la față şi a fost operat de urgență. "Oamenii spun că problema câinilor fără stăpân în acest sat persistă de mai bine de zece ani şi că, deşi au făcut sesizări în repetate rânduri la Primărie, nimeni nu a venit să îi ridice. Câinii fac în continuare legea în acest loc", adaugă Cosmina Balint, reporter Observator.

Pe acelaşi subiect

A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Poliţia din Snagov ar fi dat de urma stăpânului câinelui agresiv

Poliţiştii din Snagov fac cercetări în acest caz şi au stabilit că, de fapt, animalul are stăpân, fiind vorba despre un tânăr de 27 de ani, relatează news.ro. ”În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii Staţiunii Snagov au stabilit faptul că respectivul câine are stăpân. Acesta a fost identificat, în cauză fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 27 de ani. De asemenea, a fost identificat câinele respectiv, acesta se află în curtea proprietarului”, a transmis IPJ Ilfov.

Din verificări a rezultat că, la momentul incidentului, victima s-a jucat cu acel câine, iar la un moment dat a fost muşcată de acesta. Victima a fost externată, a precizat sursa citată.

Doi copii au căzut pradă câinilor maidanezi

Recent, doi copii au căzut pradă câinilor maidanezi. La Suceava, un băieţel de 8 ani a fost muşcat de mâini de animalul care, spun autorităţile, ar fi fost abandonat de stăpânul care locuia în Botoşani. Iar în Bucureşti, un alt copil, cu doar un an mai mare, a fost atacat de un patruped ieşit dintr-o curte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Fetiţa de 3 ani muşcată de faţă de un câine, în Snagov, se juca pe stradă cu animalul. Patrupedul ar avea, de fapt, stăpân