Antena Meniu Search
x

Video Doi copii au căzut pradă câinilor maidanezi, în doar două zile. Unul dintre ei a fost mușcat de mâini

Doi copii au căzut pradă câinilor maidanezi. La Suceava, un băieţel de 8 ani a fost muşcat de mâini de animalul care, spun autorităţile, ar fi fost abandonat de stăpânul care locuia în Botoşani. Iar în Bucureşti, un alt copil, cu doar un an mai mare, a fost atacat de un patruped ieşit dintr-o curte.

de Angela Bertea

la 24.03.2023, 17:36

Vezi și

Copilul din Suceava este în stare bună, acesta a ajuns la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale. Din fericire, starea lui de sănătate nu a necesitat internare. Câinele indicat de martori a fost capturat de angajații primăriei, iar în urma verificărilor s-a stabilit că animalul avea un microcip. Ca proprietar figurează o persoană dintr-o comună din Botoșani. Polițiștii botoșăneni au fost anunțați, iar aceștia urmează să stabilească cum a ajuns patrupedul la Suceava și cine l-a abandonat. Totodată, stăpânul câinelui riscă, pe lângă amendă, și un dosar penal, a transmis reporterul Observator Angela Bertea.

Un băiețel de 9 ani a fost atacat de un câine, în Sectorul 1 din București

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 5 au fost sesizați vineri că, în timp ce un copil, însoțit de o persoană, se deplasa pe o stradă, din Sectorul 1, ar fi fost atacat de un câine. La fața locului a mers un echipaj medical să dea îngrijiri medicale.

"Verificările sunt continuate în vederea stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul", informează Poliția Capitalei. Conform unor surse, este vorba despre un băiat de 9 ani, aflat pe stradă cu bona. Un câine care ar fi ieșit dintr-o curte și l-ar fi atacat pe copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doi copii au căzut pradă câinilor maidanezi, în doar două zile. Unul dintre ei a fost mușcat de mâini