Antena Meniu Search
x

Copil de 9 ani, atacat de un câine agresiv scăpat dintr-o curte, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Băieţelul era de mână cu bona

Incident grav în Capitală. Un copil a fost atacat de un câine pe o stradă din Sectorul 1, fiind transportat la spital după ce un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului.

de Redactia Observator

la 24.03.2023, 17:04

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Un băiețel de 9 ani, aflat cu bona pe stradă, a fost atacat de un câine, în Sectorul 1 al Capitalei. Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 5 au fost sesizați vineri că, în timp ce un copil, însoțit de o persoană, se deplasa pe o stradă, din Sectorul 1, ar fi fost atacat de un câine.

La fața locului a mers un echipaj medical să dea îngrijiri medicale.

''Verificările sunt continuate în vederea stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul'', informează Poliția Capitalei. Conform unor surse, câinele ar fi ieșit dintr-o curte şi l-ar fi atacat apoi pe copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Copil de 9 ani, atacat de un câine agresiv scăpat dintr-o curte, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Băieţelul era de mână cu bona