Antena Meniu Search
x

Video Filmul cumplitei crime din scara unui bloc din Bucureşti. Descoperirea făcută de anchetatori despre nepotul-călău al femeii. Îşi urmărea victima de câteva zile

O crimă de o brutalitate rar întâlnită, provocată de lăcomie, a îngrozit azi! O femeie de 54 de ani a fost omorâtă în chinuri - cineva a pândit-o şi i-a dat foc în scara blocului unde locuia, în plină zi, de faţă cu mai mulţi vecini. Călău i-a fost un nepot, spun poliţiştii, care îi pusese gând rău din cauza unei moşteniri. Grozăvia a fost filmată de camere de supraveghere, dar suspectul principal nu recunoaşte nimic.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.11.2023, 21:41

Vezi și

Victima, o juristă, a fost aşteptată în scara blocului din cartierul Giuleşti de suspectul principal - nepotul ei. Individul i-a făcut semn să îl urmeze afară. Deznodământul a fost amânat câteva clipe - o tânără care intra s-a oprit să stea de vorbă cu femeia. Agresorul a devenit tot mai furios şi i-a făcut semn mătuşii să iasă mai repede.

Filmul cumplitei crime din scara unui bloc din Bucureşti

Acolo, a scos un bidon cu benzină şi a aruncat o parte din lichid pe victimă. Tânăra şi menajera clădirii au alergat să îl potolească. Între timp, victima s-a refugiat în scara blocului, dar a avut ghinonul să se împiedice şi a căzut. Dezlănţuit, atacatorul a pus-o pe fugă pe tânără. A continuat să toarne benzină peste mătuşa lui şi a lovit-o sălbatic cu piciorul. Menajera a încercat să îl convingă să înceteze, dar individul a alungat-o. Apoi i-a dat foc victimei. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Imaginile surprinse de camerele de supraveghere reprezintă o probă importantă în această anchetă. Cu ajutorul lor, poliţiştii au reuşit să refacă traseul bărbatului pentru a-l identifica şi a-l prinde.

Pe acelaşi subiect

Reporteri: De ce ai făcut acest lucru? De ce ai omorât-o pe mătuşa ta? Ai premeditat totul?

Poliţiştii l-au prins pe suspectul principal după câteva ore - nepotul victimei, un individ de 33 de ani. În ciuda imaginilor filmate de camerele de supraveghere şi a arsurilor de la picioare, nu a recunoscut crima. Anchetatorii au aflat, însă, altceva.

Alexandru Anghel, procuror: Nu pare un conflict spontan, pare că exista acolo o situaţie conflictuală anterioară. În cauză se efectuează urmărirea penală pentru infracţiunea de omor calificat săvârşit prin cruzimi.

În familie existau certuri legate de o moştenire. Surse Observator spun că atacatorul era curier şi îşi urmărea mătuşa de mai multe zile. 

Gabriel Diaconu, psihiatru: Este un om care crede în momentul cu pricina că îşi face dreptate, că nu mai are nimic de pierdut şi că administrează, de fapt, un fel de sentinţă, un verdict pe care el l-a dat şi din poziţia de parte vătămată, şi din poziţia de juriu, şi din poziţia de judecător şi, cu siguranţă, din poziţia de călău.

Vecinii juristei sunt îngroziţi de soarta femeii. Tot blocul o cunoştea şi o respecta - era preşedinta asociaţiei de locatari. 

Vecini: Dumnezeu să o odihnească, a fost un om bun.

- Era o persoană sociabilă, o persoană blândă, adică puteai vorbi orice cu dânsa.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi supus unei expertize psihiatrice. Nepotul juristei ar putea fi condamnat la închisoare pe viaţă dacă va fi găsit vinovat de uciderea mătuşii din cauza unui apartament-moştenire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Filmul cumplitei crime din scara unui bloc din Bucureşti. Descoperirea făcută de anchetatori despre nepotul-călău al femeii. Îşi urmărea victima de câteva zile