Antena Meniu Search
x

Video Care este adevăratul motiv al odioasei crime din Sectorul 6, când o femeie a fost bătută şi incendiată de propriul nepot. Bărbatul ar fi premeditat totul

Imagini cutremurătoare surprinse în scara unui bloc din Capitală. O femeie de 54 de ani a fost bătută cu brutalitate şi apoi incendiată de propriul nepot. În zadar au încercat două vecine să sară în ajutorul femeii prăbuşite la podea. Individul şi-a dus planul diabolic la sfârşit, iar apoi s-a făcut nevăzut. A fost prins însă la scurt timp de poliţişti. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.11.2023, 17:36

Vezi și

Individul a fost destul de zgârcit în declaraţii. Se află în faţa poliţiştilor de la omoruri, urmează să iasă în orice moment şi va fi transportat cel mai probabil la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri din partea doctorilor, şi asta pentru că în momentul în care a comis oribila faptă şi el a fost rănit la rândul său.

Ce ar fi stat în spatele odioasei crime din Bucureşti 

Ar fi fost ars de flăcările pe care le-a pus în această dimineaţă. Vorbim de o faptă oribilă, pe care procurorii au încadrat-o la omor calificat prin cruzimi. O faptă pentru care bărbatul ar putea plăti cu închisoare pe viaţă.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt o probă importantă în această anchetă. În imagini se vede cum bărbatul o urmăreşte pe femeie, încearcă să o găsească şi în momentul în care cei doi sunt faţă în faţă are loc o discuţie violentă, care degenerează foarte rapid, devine una violentă.

Bărbatul o loveşte pe aceasta, o pune la pământ şi mai apoi o incendiază. Nepotul victimei ar fi premeditat totul din cauza unei moşteniri. Acesta ar fi motivul crimei. Mai multe detalii vor afla procurorii pe parcursul acestei anchete. Bărbatul a fost arestat pentru 24 de ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Care este adevăratul motiv al odioasei crime din Sectorul 6, când o femeie a fost bătută şi incendiată de propriul nepot. Bărbatul ar fi premeditat totul