Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Care este adevăratul motiv al odioasei crime din Sectorul 6, când o femeie a fost bătută şi incendiată de propriul nepot. Bărbatul ar fi premeditat totul

Imagini cutremurătoare surprinse în scara unui bloc din Capitală. O femeie de 54 de ani a fost bătută cu brutalitate şi apoi incendiată de propriul nepot. În zadar au încercat două vecine să sară în ajutorul femeii prăbuşite la podea. Individul şi-a dus planul diabolic la sfârşit, iar apoi s-a făcut nevăzut. A fost prins însă la scurt timp de poliţişti. 

de Bogdan Dinu

la 06.11.2023 , 17:36

Individul a fost destul de zgârcit în declaraţii. Se află în faţa poliţiştilor de la omoruri, urmează să iasă în orice moment şi va fi transportat cel mai probabil la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri din partea doctorilor, şi asta pentru că în momentul în care a comis oribila faptă şi el a fost rănit la rândul său.

Ce ar fi stat în spatele odioasei crime din Bucureşti 

Ar fi fost ars de flăcările pe care le-a pus în această dimineaţă. Vorbim de o faptă oribilă, pe care procurorii au încadrat-o la omor calificat prin cruzimi. O faptă pentru care bărbatul ar putea plăti cu închisoare pe viaţă.

Vezi și

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt o probă importantă în această anchetă. În imagini se vede cum bărbatul o urmăreşte pe femeie, încearcă să o găsească şi în momentul în care cei doi sunt faţă în faţă are loc o discuţie violentă, care degenerează foarte rapid, devine una violentă.

Bărbatul o loveşte pe aceasta, o pune la pământ şi mai apoi o incendiază. Nepotul victimei ar fi premeditat totul din cauza unei moşteniri. Acesta ar fi motivul crimei. Mai multe detalii vor afla procurorii pe parcursul acestei anchete. Bărbatul a fost arestat pentru 24 de ore. 

Bogdan Dinu Like

Bogdan Dinu s-a alăturat echipei Observator în anul 2020. În prezent activează în cadrul redacției Antena1 ca reporter de eveniment și investigații specializat în domeniul afacerilor interne.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » Care este adevăratul motiv al odioasei crime din Sectorul 6, când o femeie a fost bătută şi incendiată de propriul nepot. Bărbatul ar fi premeditat totul